Pages

Categories

Search

 

Carl Bildt har tappat huvudet

by
January 13, 2007
Politik
No Comment

Jag skulle kunna hitta på hur många tramsiga rubriker som helst till nyheten om att Carl Bildt tappat huvudet:

Huvudlöst!
Ett huvud kortare!

Jag skulle också kunna bli lite mer intellektuell och citera drottningen i Alice i Underlandet och säga: “Off with his head!”, men det finns ett par saker som hindrar mig från det. Dels följer ju Carl Bildt i alla stora actionhjältinnors spår och retuscherar bort sina mindre tilltalande attribut. Det måste han ju trots allt få en eloge för. Dels måste man visa sympati för stackars Ashley Heppenstall som inte bara förlorade sin kropp utan dessutom fick sin knopp transplanterad till Carl Bildts kropp. Stackars sate!

Anna Troberg

Anna Troberg är verksamhetschef för Wikimedia Sverige och författare, men bland de karaktärsdanande ungdomssynderna kan hon räkna några år som bokförlagschef och ett förflutet som partiledare för Piratpartiet. Hennes humoristiska roman "Chefer från helvetet" är publicerad i Sverige, Norge och Finland. Hennes motto är: "Life is pain. Get used to it ... or make it better!" Åsikterna på bloggen är hennes egna.

Other posts byLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *