Pages

Categories

Search

 

Vad stoppar DU i munnen?

by
January 20, 2007
Blandat, HBTQ, Politik
No Comment

I den politiska korrekthetens namn vill jag bara slå ett slag för logotyper och andra pr-bärande figurer som klart deklarerar sin könstillhörighet. Visst känns det väl ändå tryggt med med såna som Iprenmannen och Michelingubben där man inte behöver befinna sig i någon som helst flytande och otäckt könsobestämd gråzon. Det känns helt enkelt inte bra med den där lakritsfiguren som Fazer nu äntligen tänker plocka bort, man vet ju varken vilket kön eller vilken etnisk tillhörighet den har och hur ska man då kunna äta lakritsen med gott samvete? Man har ju ingen aning om vad man stoppar i munnen!

Jag vill dessutom en gång för alla göra slut på spekulationerna om huruvida bröstens storlek påverkar förmågan att städa. Här kommer nämligen det slutgiltiga videobeviset på att det går alldeles utmärkt att städa även om man har små bröst. Det kan Annica Dahlström stoppa i munnen och suga lite på!

(Dessutom är det en mycket trevlig liten musikalisk kombination.)

Jk-IRSbLajQ

Jaha, ja … undrar när min kaffeinbjudan kommer …

Anna Troberg

Anna Troberg är verksamhetschef för Wikimedia Sverige och författare, men bland de karaktärsdanande ungdomssynderna kan hon räkna några år som bokförlagschef och ett förflutet som partiledare för Piratpartiet. Hennes humoristiska roman "Chefer från helvetet" är publicerad i Sverige, Norge och Finland. Hennes motto är: "Life is pain. Get used to it ... or make it better!" Åsikterna på bloggen är hennes egna.

Other posts by

Related Post


no Responses

 1. Qer

  April 6, 2008, 11:08:02

  Äsch. När jag nu äntligen får röven ur och läser ikapp på din blogg så upptäcker jag att upphovsrättsfanatikerna sett till att kvadda din videolänk. Abbans. Nu kommer jag sitta och fundera på vad roligt jag missat i säkert flera minuter…

 2. Björn Felten

  April 6, 2008, 11:39:07

  Ja fy 17! Det är inte första gången man råkar ut för detta. Ytterligare ett bevis på hur skadligt det är med nuvarande upphovsrätt, där ingen som helst hänsyn tas till om någon tjänar pengar på det hela eller ej (som ursprungligen var en självklarhet) utan man i stället fokuserar på ihopfantiserade uteblivna inkomster.

  Jag läste för övrigt på baksidan av senaste numret av Computer Sweden att YouTube nu har 40 miljarder klipp, samt att det laddas upp 100.000 nya varje dag. Inte för att jag vill vara grinig, men finns det inte längre någon som kan göra en simpel överslagsberäkning i bakhuvudet samtidigt som man skriver? Med den takten skulle det ju ta mer än 1000 år att ladda upp allt. Min gissning är att det skall vara 40 miljoner och inte miljarder…Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *