Pages

Categories

Search

 

Sångfågeln från Butka är död

by
April 24, 2007
Blandat, Politik
No Comment

Vem minns inte Boris Jeltsins finstämda tolkning av ryska klassiker som till exempel “Kalinka”? Men hur många är det egentligen som vet att han i sin ungdom dansade för Bolsjojteatern under många år? Antagligen inte så många, men det var en tid som Boris såg tillbaka på med värme och han fortsatte att under hela sitt liv hålla sin kärlek till dansen levande.

Q5FIoocja4k

Anna Troberg

Anna Troberg är verksamhetschef för Wikimedia Sverige och författare, men bland de karaktärsdanande ungdomssynderna kan hon räkna några år som bokförlagschef och ett förflutet som partiledare för Piratpartiet. Hennes humoristiska roman "Chefer från helvetet" är publicerad i Sverige, Norge och Finland. Hennes motto är: "Life is pain. Get used to it ... or make it better!" Åsikterna på bloggen är hennes egna.

Other posts by


no Responses

 1. 88

  April 24, 2007, 07:10:29

  jeltjin – pidaras

 2. Tinnitussan

  April 24, 2007, 20:45:53

  Underbart klipp!

 3. Rosetta

  April 25, 2007, 07:01:41

  Rytmen i blodet!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *