Pages

Categories

Search

 

En lektion i hur man hälsar på George W. Bush

by
May 22, 2007
Blandat, Politik
No Comment

Göran Persson och Fredrik Reinfeldt må tycka att de är olika, men en sak har de skrämmande gemensamt. Båda ser ut som lyckliga smågrabbar när de får skaka hand med George W. Bush. De ser ut som småkillar som äntligen får leka med de stora pojkarna och de kan inte nog bedyra hur underskattad Bush är här i Sverige. Bush är inte underskattad. Bush är en huligan, en av de där vämjeliga killarna som alltid slog ner de mindre på skolgården. Tyvärr har han lämnat skolan och förvandlat världen till sin lekplats istället.

Jag undrar varför ska vi skicka över folk att skaka hand med honom? Den enda kroppskontakt som borde vara tillåten när det gäller Bush är kontakten mellan en ovansidan på en stor och stark fot och hans degiga presidentrumpa.

Därför vill jag med varm hand rekommendera denna lilla instruktionsfilm, som både Fredrik och Göran borde studerat innan la sig på rygg för Bush.

85WCF1ahiPY

Dagens lärare är Dita van Teese och Siobhan Fahey som undervisar för Agent Provocateur. Undervisningsmaterialet har tillhandahållits av Joy Division.

Anna Troberg

Anna Troberg är verksamhetschef för Wikimedia Sverige och författare, men bland de karaktärsdanande ungdomssynderna kan hon räkna några år som bokförlagschef och ett förflutet som partiledare för Piratpartiet. Hennes humoristiska roman "Chefer från helvetet" är publicerad i Sverige, Norge och Finland. Hennes motto är: "Life is pain. Get used to it ... or make it better!" Åsikterna på bloggen är hennes egna.

Other posts byLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *