Pages

Categories

Search

 

Kör över KD

by
January 15, 2008
HBTQ, Politik
No Comment

Dagens mental note till Reinfeldt och hans kompisar: Kör över KD!

Varför ska en massa folk få sitta och vänta på att få gifta sig bara för att feta proppen Orvar i form av KD inte insett att diskriminering är otrevligt, fel och fult och uppdaterat sina mossiga doktriner till 2000-talet?

Så, gasen i botten, Fredrik. Sikta på Göran, så faller resten som käglor och du får en strike i form av en god chans att roffa åt dig lite glada homoröster i nästa val. Du kommer att behöva dem.

Anna Troberg

Anna Troberg är verksamhetschef för Wikimedia Sverige och författare, men bland de karaktärsdanande ungdomssynderna kan hon räkna några år som bokförlagschef och ett förflutet som partiledare för Piratpartiet. Hennes humoristiska roman "Chefer från helvetet" är publicerad i Sverige, Norge och Finland. Hennes motto är: "Life is pain. Get used to it ... or make it better!" Åsikterna på bloggen är hennes egna.

Other posts by


no Responses

 1. KÖR ÖVER HOMOSEXUELLA!

  January 15, 2008, 08:47:54

  vi måste stoppa de homosexuella från att få sina rätigheter nu! sverige skämer ju ut sej! viseligen är jag inte svensk egentligen! men jag tycker att sverige ändå inte är ett bögland, så jag tycker ni ska ryta ifrån och TOTALFÖRBJUDA ALL HOMOSEXUELLA HANDLINGAR OFFENTLIGT istället för att tillåta mer!

 2. Barny

  January 15, 2008, 10:32:43

  Diskriminering??? Försök att tänka själv! Du kanska ammar? Därav dimman? Diskriminering förutsätter lika grundförutsättningar. Det finns inte i det här fallet. För att gifta sig måste man vara av olika kön.

  I stället behöver den här kategorin specialisthjälp med att förstå sitt svåra handikapp. Sedan har de att anpassa sitt liv efter detta som andra kategorier av handikappade.

 3. Rosetta

  January 15, 2008, 11:41:55

  Jag häpnar och gnuggar händerna av ren förtjusning! Så mycket visdom det finns i vårt avlånga land. “Kör över homosexuella!” har lärt mig ett nytt ord: “Bögland”. Nu vill jag genast veta mer om vad det egentligen är och betyder. Jag anser mig vara lite av en globetrotter, men något bögland har jag då aldrig varit i. Jag blir ju nyfiken!

  Dessutom uppvisar signaturen Barny en sällan skådad omsorg om de handikappade i vårt samhälle. Det tycker jag är fint. Jag känner dock att jag måste upplysa honom om att bögar generellt faktiskt inte behöver rullstolsramper och att lesbiska har tjocka fyrkantiga glasögon för att se intellektuella ut och inte alls för att de har problem med synen. Det är bättre att lägga pengar på handikappanpassning till de som verkligen behöver det.

 4. annalotta

  January 15, 2008, 13:16:40

  ja jädrans va lite man vet, om bögländer o så..!
  ; )
  andra saker vet jag dock mer om, tex detta:

  1. Idag vet vi att homosexualitet är medfött. Dvs inget man KAN välja. (till de som försöker påstå att homosex är en synd, dvs ngt man väljer!)

  2. Homosexualitet är vanligt förekommande i djurvärlden. (särskillt bland mer sociala djur)

  3. slutsats: Homosexualitet är helt naturligt o sunt, och för er som tror på Honom; således även SKAPAT av Gud!

  Häpp!

 5. Rosetta

  January 15, 2008, 13:18:11

  Annalotta: Amen! Du har så rätt. :-)Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *