Pages

Categories

Search

 

Är det Ragnhild som stoppat Borat-baddräkten?

by
January 29, 2008
Politik
No Comment

I Nya Zeeland ingrep polisen nyligen mot folk som hade på sig en så kallad Borat-baddräkt. Polisen säger att de ingrep för att “barnen måste skyddas”. Från vad? Dålig klädsmak? En Borat-baddräkt döljer ju trots allt mer än ett par Speedos eller en liten bikini, så någon sorts moralpanik kan det ju inte vara. Kanske är det Ragnhild och hennes polare som i feminismens namn blivit upprörda för att den döljer Borats och andra glada användares bröstvårtor. Hmmm…

Anna Troberg

Anna Troberg är verksamhetschef för Wikimedia Sverige och författare, men bland de karaktärsdanande ungdomssynderna kan hon räkna några år som bokförlagschef och ett förflutet som partiledare för Piratpartiet. Hennes humoristiska roman "Chefer från helvetet" är publicerad i Sverige, Norge och Finland. Hennes motto är: "Life is pain. Get used to it ... or make it better!" Åsikterna på bloggen är hennes egna.

Other posts by


no Responses

 1. Dolph

  January 29, 2008, 09:36:31

  Ja, kommande generationer måste absolut skyddas från dålig klädsmak!!!! way to go!

 2. Bj0rnborg

  January 29, 2008, 17:59:30

  hehe :)

 3. Börje

  January 31, 2008, 11:57:30

  Lätt att bajsa med.

 4. Markus

  February 4, 2008, 13:25:26

  Måste här fylla i att det var inte på stranden de här förbjöds utan på rugby matcher dit man, åtminstone på de fåtal jag sett på tv, normalt inte går i speedos eller bikini heller^^Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *