Pages

Categories

Search

 

All heder åt IOGT-NTO som dissar Åke Green

by
January 30, 2008
HBTQ, Politik
No Comment

IOGT-NTO har beslutat att utesluta pastor Åke Green ur förbundet, då hans “återkommande nedsättande uttalanden om gruppen homosexuella strider mot IOGT:s och NTO:s grundsatser och program.” Strålande!

Åke är naturligtvis sur och tolkar det hela som att “homosexuella medlemmar tydligen är mer värda än kristna medlemmar.” Jag tolkar det som att folk som ser ned på andra människor sätter sig själva på utbytarbänken.

Vad andra skriver:
En hjärntvättens tyranni
Åke Green utesluten ur IOGT
Bögar, flator och lakritstroll i vår Herres hage

Anna Troberg

Anna Troberg är verksamhetschef för Wikimedia Sverige och författare, men bland de karaktärsdanande ungdomssynderna kan hon räkna några år som bokförlagschef och ett förflutet som partiledare för Piratpartiet. Hennes humoristiska roman "Chefer från helvetet" är publicerad i Sverige, Norge och Finland. Hennes motto är: "Life is pain. Get used to it ... or make it better!" Åsikterna på bloggen är hennes egna.

Other posts by

Related Post


no Responses

 1. Bj0rnborg

  January 30, 2008, 16:20:23

  och på något sätt så verkar han utgå från att inga av de homosexuella medlemmarna är kristna när han sätter upp den motsattsuppställningen.

  Vilken otroligt pinsam person Åke Green är. Antaglien är han sjäv smygbög med skuldkänslor som förnekas genom projicering. Min amatöranalys iaf.

 2. Maria Skiddi

  January 30, 2008, 21:25:06

  Han borde få träffa Fylking…..Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *