Pages

Categories

Search

 

Spänningen är olidlig

by
February 4, 2008
Kulturpolitk, Politik, Upphovsrätt
No Comment

Nu är det snart dags att avslöja resultatet av min egen lilla efterforskning kring det här med upphovsrätt och fildelning av piratkopierat material. Kommer det att bli en specialskriven novell att fildela efter behag eller inte? Resultatet kommer att meddelas klockan 14:00 idag. Prick.

Anna Troberg

Anna Troberg är verksamhetschef för Wikimedia Sverige och författare, men bland de karaktärsdanande ungdomssynderna kan hon räkna några år som bokförlagschef och ett förflutet som partiledare för Piratpartiet. Hennes humoristiska roman "Chefer från helvetet" är publicerad i Sverige, Norge och Finland. Hennes motto är: "Life is pain. Get used to it ... or make it better!" Åsikterna på bloggen är hennes egna.

Other posts by

Related PostLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *