Pages

Categories

Search

 

Smickrad Rosetta ber om respit

by
February 6, 2008
Politik
No Comment

Idag har jag fått inte mindre än åtta mejl där folk undrar när novellen kommer att finnas till hands. Jag är mycket smickrad över att ni har så höga tankar om mig att ni tror att jag kan få ihop en schyst novell på ett par dagar. Jag måste dock göra er lite besvikna och säga att det nog tar en vecka eller två till, för jag vill ju att ni inte bara ska få en novell, utan en som jag inte behöver skämmas över.

Medan ni försmäktar utan snus och novell på en öde ö, kan jag dock glädja er med att hela den här grejen gjort mig så inspirerad att jag allvarligt funderar på att ge er betydligt mer än en novell. Hmmm… Den som lever får se.

Och glöm inte att fortsätta skicka in fler förslag på vad ni vill att novellen ska handla om. En massa bra förslag finns redan här, men det är inte försent än. Gnugga geniknölarna och skicka in fler!

Anna Troberg

Anna Troberg är verksamhetschef för Wikimedia Sverige och författare, men bland de karaktärsdanande ungdomssynderna kan hon räkna några år som bokförlagschef och ett förflutet som partiledare för Piratpartiet. Hennes humoristiska roman "Chefer från helvetet" är publicerad i Sverige, Norge och Finland. Hennes motto är: "Life is pain. Get used to it ... or make it better!" Åsikterna på bloggen är hennes egna.

Other posts by


no Responses

  1. Tinnitussan

    February 6, 2008, 19:00:06

    Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge :-)Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *