Pages

Categories

Search

 

Pyttepenisarnas betydelse för den kristdemokratiska ideologin

by
February 8, 2008
Blandat, Politik
No Comment

Jag har funderat lite kring den där undersökningen som visade att Kd-kvinnor tyckte att det var viktigare med rejäla doningar än andra kvinnor. Jag tror att Aftonbladets sexolog, Linn Heed, är lite väl snabb i vändningarna när hon avfärdar undersökningens ack så viktiga resultat som en slump.

Jag tror inte alls att det är en slump. Kanske är det så att den pekar på en tydlig brist som drabbar just Kd-kvinnor hårdare och i långt större utsträckning än andra. Faktum är att jag tror att det är en tillfredsställande nyckel till hela den Kristdemokratiska ideologin och vem vet? Kanske är det det enda som är tillfredsställande med den, för så mycket annan tillfredställelse verkar den ju sannerligen inte erbjuda.

Ingen sex före äktenskapet – självklart inte, då har hon ju andra att jämföra med! :-O

Bara sex inom äktenskapet – självklart, annars kommer hon att vilja skilja sig och det är ju okristligt värre.

Värna om familjen I – självklart, den må vara kort, men skjuter skarpt gör den i alla fall!

Värna om familjen II – Självklart, om hon tänker på familjen hela tiden kanske hon inte har tid att tänka på hur kort den är.

Värna om familjen III – Självklart, ju fler barn, desto bättre. Alla vet att graviditet och barnafödande inte får den kvinnliga lusten att frodas. Hon kanske hinner glömma bort hur liten den är.

Homosex är en synd – Varför ska de bli tillfredsställda om inte jag blir det?

Värdig vård och omsorg – Jag vill bli trevligt bemött när jag gör min penisförstoring och må gud skicka en blixt i skallen på den som skvallrar till grannen om att jag gjort den!

Så, Linn Heed, var inte så snabb att avfärda viktiga forskningsresultat i framtiden. Det kan ligga betydligt mycket mer bakom resultaten och det kan få långt större konsekvenser än vad man någonsin skulle kunna tro.

/Allas er überpubertala Rosetta

Anna Troberg

Anna Troberg är verksamhetschef för Wikimedia Sverige och författare, men bland de karaktärsdanande ungdomssynderna kan hon räkna några år som bokförlagschef och ett förflutet som partiledare för Piratpartiet. Hennes humoristiska roman "Chefer från helvetet" är publicerad i Sverige, Norge och Finland. Hennes motto är: "Life is pain. Get used to it ... or make it better!" Åsikterna på bloggen är hennes egna.

Other posts by


no Responses

 1. Thomas Tvivlaren

  February 8, 2008, 08:21:45

  *asg*

 2. Maria Skiddi

  February 8, 2008, 12:44:12

  Mohohoho! prinskorv? Braatwurst,hotdog,basturökt falu-u name it. Det är bra med varierad kost;)

  Med den “gyllen triangeln” i fockus spelar storleken aldrig någon roll, å då menar jag inte enskilt arbete med “flitiga lisa” down under , utan mun, bröst OCH sköte som en helig tre-enighet.

  Tre överaskningar i en, plötsligt händer det…å från noll till hundra på tre röda! “om katten själv får bestämma”

  Häärligt med pubertal humor …u´r´not alone.

 3. Tryffelgrisen Carmen

  February 8, 2008, 17:52:58

  Kära Rosetta
  Jag har funderat på det där när jag går här och bökar. Mitt tryne är både långt och brett och precis så hårt som det behövs för att jag ska kunna borra mig ner även i frostnupen vinterjord.
  Även små hårda trynen går bra att böka med. Men stora kan vara hur stora som men är de mjuka fungerar de icka.
  Men om det stora mjuka är jättestort, då kan man böja det till en cirkel och använda det som gloria. Kanske det som kd:sarna gör?

 4. Katrin

  February 12, 2008, 12:00:47

  Himmel! Jag ser helt plötsligt på Kd med helt nya ögon! 1000-tack för det!!
  ;o)

  Ha det gott! /KatrinLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *