Pages

Categories

Search

 

Den 6 maj får Piraterna ta del av Rosettas pris!

by
February 28, 2008
Politik
No Comment

Eftersom jag låter piraterna och er andra vänta på at få ta del av priset jag utlovade för några veckor sedan, så är det ju inte mer än rätt att jag ger er en liten uppdatering om vad som händer, så att ni inte tror att jag ligger på sofflocket och latar mig.

Just nu håller jag på att avsluta uppbyggnadsarbetet av webbprojektet och inom ett par veckor kommer jag att lämna över allihop till mina testpiloter. När de sagt sitt kommer jag att finjustera det hela och sedan är det er tur.

Den 6 maj inviger jag det hela med pompa och ståt. Datumet är valt med omsorg, så att ni kan fira att deklarationen är inlämnad med att utforska mitt webbprojekt. Ja, om ni inte jobbar på Skatteverket så klart, för då har ni för bråda dagar med att granska deklarationer med hökögon. Nåväl, jag har stoppat in en liten countdown uppe till höger, så at ni kan se hur långt det är kvar.

Jag är en hyvens prick och tänker därför inte låta er försmäkta helt utan snus och brännvin ända fram till den 6 maj. Eftersom jag är deras alldeles speciella flicka i den här blogghamnen har Not-So-Jolly Roger och hans polare lovat att hälsa på mig när de har vägarna förbi nästa gång. De har också lovat att göra något kul för er. Jag vet inte vad det blir, men det brukar alltid bli kul när Not-So-Jolly Roger och gänget är med.

Så, håll ut. Snart ser ni piratflaggan fladdra stolt vid horisonten.

Anna Troberg

Anna Troberg är verksamhetschef för Wikimedia Sverige och författare, men bland de karaktärsdanande ungdomssynderna kan hon räkna några år som bokförlagschef och ett förflutet som partiledare för Piratpartiet. Hennes humoristiska roman "Chefer från helvetet" är publicerad i Sverige, Norge och Finland. Hennes motto är: "Life is pain. Get used to it ... or make it better!" Åsikterna på bloggen är hennes egna.

Other posts by


no Responses

 1. Micke

  February 28, 2008, 14:33:10

  hoho jag jobbar faktiskt på skatteverket 😉 Men pysslar med annat än det du tar upp.

  Ska bli kul och se vad det är du snickrar på sen!

 2. Rosetta

  February 28, 2008, 15:15:58

  Hej Micke!

  Oooops! Ja, tänk! :-) Trots ditt dystra värv eller kanske just därför, är du hjärtligt välkommen att ta del av det lilla priset och hälsa på här precis hur mycket du vill. Det kanske kan vara en trevlig ventil när du tröttnat på Skatteverkets långa grå korridorer.

  Mensch, jag har fördomar om Skatteverket, eller hur? Jag kan dock rekommendera Skatterverkets hemsida varmt. Utan den hade jag aldrig lyckats få ihop min deklaration.

  Ha en riktigt bra dag!
  Rosetta

 3. Batus

  February 29, 2008, 09:59:11

  Hurra!

 4. Thomas Tvivlaren

  March 3, 2008, 14:54:48

  Yee-haa! :) Eller…aaar är mer piratkorrekt! 😉Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *