Pages

Categories

Search

 

Rosetta skaffar knappar på allmän begäran

by
March 24, 2008
Politik
No Comment

På trevlig, allmän begäran har jag nu skaffat mig en två små nya knappar under menyn till vänster. Klickar ni på “Donate” kan ni donera valfritt belopp. Klickar ni på “Subscribe” donerar ni 10 kronor i månaden. (Ni kan välja att avsluta det när ni vill.) Det är helt frivilligt om man vill donera eller abonnera. Hells Angels kommer inte och hälsar på om ni inte gör det.

Men eftersom Björn Felten nu tänker leta reda på Prebens finske advokat och stämma mig för förlorad blockettid (han fastnade tydligen lite olyckligt i min bok och hann därför inte söka efter använda begagnade glödlampor på Blocket), så skulle jag vara glad om det sammanlagda beloppet åtminstone uppnådde 50 000 euro inom en månad eller två, så att stämmningen inte orsakar att jag måste bo i en skokartong mitt på motorvägen eller i en septitank. :-)

Jag kan dessutom meddela att Not-So-Jolly Roger lovat dyrt och heligt att ge mig en intervju innan han lättar ankar imorgon. Jag hoppas han håller vad han lovar, så att ni kan få läsa den om ett par dagar.

Min roman laddar ni ner gratis:
Här
The Pirate Bay.

Den går också att köpa här

Passa dessutom på att läs och sprid min artikel ”När började de kreativt skapande dra i handbromsen?”.

Anna Troberg

Anna Troberg är verksamhetschef för Wikimedia Sverige och författare, men bland de karaktärsdanande ungdomssynderna kan hon räkna några år som bokförlagschef och ett förflutet som partiledare för Piratpartiet. Hennes humoristiska roman "Chefer från helvetet" är publicerad i Sverige, Norge och Finland. Hennes motto är: "Life is pain. Get used to it ... or make it better!" Åsikterna på bloggen är hennes egna.

Other posts byLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *