Pages

Categories

Search

 

Sveriges modigaste man i Riksdagen

by
March 27, 2008
Politik
4 Comments

Idag tycker jag att ni alla ska hälsa på hos Sveriges modigaste man, Pär Ström, och läsa hans intressanta inlägg om hans besök i Riksdagen. Det är ju ganska så fascinerande att läsa att vissa riksdagsledamöter inte ens besitter grundläggande hyfs när de har en gästtalare där. Man borde skicka Magdalena Ribbing på dem.

Anna Troberg

Anna Troberg är verksamhetschef för Wikimedia Sverige och författare, men bland de karaktärsdanande ungdomssynderna kan hon räkna några år som bokförlagschef och ett förflutet som partiledare för Piratpartiet. Hennes humoristiska roman "Chefer från helvetet" är publicerad i Sverige, Norge och Finland. Hennes motto är: "Life is pain. Get used to it ... or make it better!" Åsikterna på bloggen är hennes egna.

Other posts by


4 Responses

 1. Björn Felten

  March 28, 2008, 13:01:13

  För ett ögonblick där trodde jag att du nu sällat dig till samlingen matbloggare. Själv föredrar jag för övrigt jasminris, men för den sakens skull kräver jag inte en särskild Risdag. :)

 2. Rosetta

  March 28, 2008, 13:14:16

  Ha, ha! Hmm… Ja… Jag kanske bör nämna att båda de två flådiga, nya tangentborden jag fick hem har totalhavererat efter en veckas användande, så jag är tillbaka på mina båda gamla, som bara tappar vissa bokstäver ibland. Nya är dock på väg.
  :-)
  Rosetta

 3. Tinnitussan

  March 28, 2008, 23:14:29

  Ååååå, Pär är så cool. Och så har vi en tiksdag som ska värna om yttrandefriheten men ack vad detta tycks väcka upp mothugg. Pär Ström är ju knappast någon galen diktator, direkt… gillar honom!

  Och jag har också ett tangentbord som ditt. Lyckades paja mitt nya och nu så har jag mitt supergamla som jag måste SLÅ in tangenterna för att de ska fastna. Blir galen, men jag struntar i om jag tappar bokstäver eller om det blir fjorton “a:n” ibland 😉

  Ha världens bästa helg!

 4. gelo

  March 29, 2008, 10:56:24

  helt OT iof, men vad gör ni med era stackars tangentbord? Har nog aldrig bytt ett för att det gått sönder :)Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *