Pages

Categories

Search

 

Rosetta slår inte följe med skivbolagen

by
March 31, 2008
Politik
5 Comments

Jag undrar hur mycket pengar som lagts ner på att jaga The Pirate Bay. Antagligen mer än 15 miljoner. Varför inte spendera pengarna på att anpassa sina affärsmetoder efter rådande verklighet? Eller är det kanske det skivbolagen nu gör? Har de månne bytt ut sin gamla affärsmetod mot att tjäna pengar på att hota att stämma, eller faktiskt stämma, fildelare.

Själv har jag insett att fildelningen är här för att stanna. Det är lika bra att inse. Det är mycket intressantare att hitta nya vägar än att trampa sönder de gamla. Dessutom erbjuder den fantastiska möjligheter, som vi bara inte får låta gå till spillo.

Själv har jag traskat in på min egen lilla stig mot framtiden. Min roman “Chefer från helvetet” kan man ladda ner gratis:
Här
The Pirate Bay.

Den går också att köpa här

Passa dessutom på att läs och sprid min artikel ”När började de kreativt skapande dra i handbromsen?”.

Anna Troberg

Anna Troberg är verksamhetschef för Wikimedia Sverige och författare, men bland de karaktärsdanande ungdomssynderna kan hon räkna några år som bokförlagschef och ett förflutet som partiledare för Piratpartiet. Hennes humoristiska roman "Chefer från helvetet" är publicerad i Sverige, Norge och Finland. Hennes motto är: "Life is pain. Get used to it ... or make it better!" Åsikterna på bloggen är hennes egna.

Other posts by


5 ResponsesLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *