Pages

Categories

Search

 

“Integritetens lilla röda” av Pär Ström

by
May 21, 2008
Integritet, Politik
No Comment

Pär Ström, ni vet Sveriges modigaste man, har skrivit en skrift som heter “Integritetens lilla röda”. Den beskrivs som en “lathund för integritetsanhängare” och det låter ju bra. Jag ska genast ladda hem den och läsa. Det tycker jag att ni också ska göra. Det är dessutom alldeles gratis.

Anna Troberg

Anna Troberg är verksamhetschef för Wikimedia Sverige och författare, men bland de karaktärsdanande ungdomssynderna kan hon räkna några år som bokförlagschef och ett förflutet som partiledare för Piratpartiet. Hennes humoristiska roman "Chefer från helvetet" är publicerad i Sverige, Norge och Finland. Hennes motto är: "Life is pain. Get used to it ... or make it better!" Åsikterna på bloggen är hennes egna.

Other posts by

Related PostLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *