Pages

Categories

Search

 

Bra artikel av Oscar Swartz

by
June 16, 2008
Integritet, Politik
No Comment

Jag tänker uppmana er alla att läsa en alldeles strålande debattartikel som Oscar Swartz skrivit i QX: HBT-samhället måste ta strid mot FRA-lagen.

Även om många svenskar tycks ha kollrats bort i någon sorts trygghetsnarkomani, så bör HBT-samhället rimligen vara en grupp som generellt inser värdet av ha och att få behålla sin personliga integritet. Läs Oscars artikel!

Anna Troberg

Anna Troberg är verksamhetschef för Wikimedia Sverige och författare, men bland de karaktärsdanande ungdomssynderna kan hon räkna några år som bokförlagschef och ett förflutet som partiledare för Piratpartiet. Hennes humoristiska roman "Chefer från helvetet" är publicerad i Sverige, Norge och Finland. Hennes motto är: "Life is pain. Get used to it ... or make it better!" Åsikterna på bloggen är hennes egna.

Other posts by

Related PostLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *