Pages

Categories

Search

 

Per Bolund lyfter fram att FRA inte kommer att fånga de fula fiskarna

by
June 17, 2008
Integritet, Politik
No Comment

Per Bolund (mp) får guldstjärna för att han tar upp det faktum att FRA-lagen inte skulle fånga några fula fiskar, utan bara helt vanligt folk som inte har något fuffens alls för sig. Varför ska vi ha en lag som inte fungerar och som dessutom är ett stort intrång i medborgarnas integritet? Ja du, Per. Det undrar verkligen jag också. Dessvärre betvivlar jag på att du kommer att få några bra svar på det.

Ännu en guldstjärna får Per för att han tar upp att Sveriges ställning som framstående IT-nation kan komma att hotas om FRA-lagen går igenom. En viktig sak att tänka på.

Andra livebloggare (skicka fler länkar om ni har):
Opassande
Rick Falkvinge
Pirat-Janne
Oscar Swartz
Projo
Svensson
Röd Libertarian
IDG
Aftonbladet
Politikerbloggen

Anna Troberg

Anna Troberg är verksamhetschef för Wikimedia Sverige och författare, men bland de karaktärsdanande ungdomssynderna kan hon räkna några år som bokförlagschef och ett förflutet som partiledare för Piratpartiet. Hennes humoristiska roman "Chefer från helvetet" är publicerad i Sverige, Norge och Finland. Hennes motto är: "Life is pain. Get used to it ... or make it better!" Åsikterna på bloggen är hennes egna.

Other posts by

Related PostLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *