Pages

Categories

Search

 

Talare: Staffan Danielsson (c)

by
June 17, 2008
Integritet, Politik
No Comment

Staffan Danielsson (c) inleder med att bedyra att integriteten är mycket viktig för centerpartiet. Precis som Karin Enström trycker han hårt på att det finns inbyggda kontrollmekanismer i FRA-förslaget, som är tänkta att skydda oskyldiga från att drabbas.

Även Staffan Danielsson tar upp mejlen och blogginläggen som kommenterat FRA-förslaget. Fortfarande 100% fullträff där alltså. Dessvärre väljer han att citera sina egna blogginlägg istället för några av de tusentals blogginlägg som med rätta ifrågasätter FRA-förslaget.

Problemet med Staffans inlägg är att han precis som andra FRA-förespråkare fortsätter att dunka i oss att det finns “yttre hot” som vi måste skydda oss mot. Det kan de fortsätta tjata om. Jag kommer inte att bli övertygad om att Sverige är ett paradis för de som vill pyssla med massförstörelsevapen och terrorism. Jag är inte rädd för det. Just nu är jag mest rädd för att en grå stammande gubbe i riksdagens talarstol ska få bestämma om något som han helt uppenbart inte förstår.

Nåväl, Alice Åström, Anders Karlsson och Peter Rådberg har begärt replik, så Staffan kommer snart att få sina fiskar varma.

Andra livebloggare (skicka fler länkar om ni har):
Opassande
Rick Falkvinge
Pirat-Janne
Oscar Swartz
Aftonbladet
Politikerbloggen

Anna Troberg

Anna Troberg är verksamhetschef för Wikimedia Sverige och författare, men bland de karaktärsdanande ungdomssynderna kan hon räkna några år som bokförlagschef och ett förflutet som partiledare för Piratpartiet. Hennes humoristiska roman "Chefer från helvetet" är publicerad i Sverige, Norge och Finland. Hennes motto är: "Life is pain. Get used to it ... or make it better!" Åsikterna på bloggen är hennes egna.

Other posts by

Related Post


no Responses

  1. Daniel Brahneborg

    June 17, 2008, 12:44:12

    projO verkar liveblogga också.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *