Pages

Categories

Search

 

Sanningen om homomaffian

by
July 24, 2008
HBTQ, Politik
No Comment

Det börjar dra ihop sig inför Pride och det märker man speciellt när det börjar knorras i diverse bloggar vars författare bekänner sig till något mer eller mindre homofobiskt religiöst samfund. Pk-bigotterna brukar ansluta sig till homofob light-rörelsen och säga sådant som “vi älskar syndaren, men inte synden”. De tycker att det visar hur vidsynta de är. Yeah, right! De mer rakryggade bigotterna luddar inte till budskapet, utan gör som i Daddy gör i en av mina favoritsånger, de “preach hell so hot that you can feel the heat“.

Det refereras också ofta till den så kallade homomaffian och jag föreställer mig att man i en del religiösa samfund har samma relation till den som man har till röda smådjävlar med grepar, ingen har träffat på dem på riktigt, men de är bra att skrämma barnen med. Men precis som Ripley så fint påpekar i Aliens, så finns det faktiskt alldeles riktiga monster och jag kan avslöja att homomaffian är i allra högsta grad på riktigt.

Jag kommer antagligen att få stå staty i strömmen för det här inlägget, men jag tycker att det är dags att outa homomaffian, eller “Familjen” som vi brukar kalla oss själva. Omvärlden har ju rätt att få veta hur det ligger till, eller hur? Och eftersom FRA ändå kan avlyssna oss alla, så kommer Familjen i alla fall att outas snart.

Familjen är inte som vilken klubb som helst. Den påminner mer om frimurarna. Man går inte bara med, man måste bli inbjuden. Oftast blir man det av någon som är mycket äldre än en själv och som gärna har någon form av auktoritet över en. På senare år har Familjen dock känt av konkurrensen från andra fritidsaktiviteter och har börjar rekrytera på andra sätt. Man har bland annat tagit hjälp av megakändisar som Tinky Winky och Ru Paul, som folk känner sig bekväma att identifiera sig med.

När man väl har blivit invald placeras man i en liten grupp med en “top dog”. Man känner till de andra i gruppen, men det är bara top dogen som har kontakt uppåt i organisationen. Man får alltså inte tillgång till någon information som på något sätt kan skada Familjen. Däremot förväntas man att i princip omgående börja värva nya medlemmar och detta uppmuntras med värvningsgåvor. Den första värvningen belönas med en discokula, den tionde med ett årskort på ABBA – the museum och vid den tjugofemte värvningen blir man top dog över en alldeles egen liten grupp med nya rekryter. På så sätt uppmuntrar man promiskuitet för att gynna Familjens tillväxt.

Ju mer aktiv man är, desto längre upp i organisationen klättrar man. Lyckas man värva över någon från ett religiöst samfund får man en tub glitter, en regnbågsflagga och en plats i Prideparaden. Visst ja, Prideparaden är för övrigt just en belöning för riktigt aktiva Familjemedlemmar. Åskådarna vet inte om det, men i själva verket bevittnar en mycket invecklad initieringsrit till de högre graderna inom Familjen. Ju längre fram i paraden man går, desto högre upp i hierarkin är man. Det är inte för inte som Familjens stormästare, Mona Sahlin, brukar gå i paradens främre led.

Familjen ägnar sig naturligtvis inte bara åt att värva nya medlemmar, även om de ivrigt ägnar sig åt just det med sällan skådad fröjd och gamman. Familjen lägger ochså ner mycket tid på att erövra världen. Fast det är ju klart, det sker ju också genom värvningar, men då av mer inflytelserika personer, artister, politiker, präster och till och med hela bussbolag. På så sätt ser Familjen till att ha ett finger med i spelet i alla viktiga beslut som fattas. Det är inte för inte som stormästare Sahlin lyckades bli partiledare för något år sedan och tro inte för ett ögonblick att det är en slump att påven har mer glitter på sig än en julgran och att kändisar heterostrejkar. Allt är faktiskt en del av den STORA planen att göra hela jordens befolkning gay, precis som våra vänner bigotterna sagt i så många år.

Visst låter det fint med allt prat om att all kärlek är bra kärlek, men vad är väl lite kärlek jämfört med gammal hederlig world domination? Muahahahaha! Eller “Tihihihihihi!” menade jag förstås.

Happy Pride på er allihop!

PS: Alla som lyckas värva mer än fem personer under Pride får en brödrost av mig på nästa möte.

Anna Troberg

Anna Troberg är verksamhetschef för Wikimedia Sverige och författare, men bland de karaktärsdanande ungdomssynderna kan hon räkna några år som bokförlagschef och ett förflutet som partiledare för Piratpartiet. Hennes humoristiska roman "Chefer från helvetet" är publicerad i Sverige, Norge och Finland. Hennes motto är: "Life is pain. Get used to it ... or make it better!" Åsikterna på bloggen är hennes egna.

Other posts by

Related Post


no Responses

 1. Markus "LAKE" Berglund

  July 24, 2008, 11:44:58

  Haha!

  Jag får nog försöka hitta tid till att läsa din bok snart också. Dinfantasi och skrivförmåga gör det lätt värt det!

 2. Jesper Värn

  July 24, 2008, 12:06:02

  Hahahahaha! *skratatar mig tårögd*

 3. Jan Sjöholm

  July 25, 2008, 03:12:01

  Pettersson & Bendel goes global.

  Du borde omedelbart värva Calle B!

  Där har ni en man som är en jävel på att mingla och skaffa nya vänner.
  Att han sedan kan lära ut allt ni behöver veta om gammal hederlig world domination gör ju inte saken sämre.

  Han har ju vilat stämbanden ganska länge nu och låtit Ingvar stå för underhållningen, så det börjar att bli dags att den gode Carl kommer hem och sjunger ut!

  När man tittar på Carls bedrifter blir man minst sagt imponerad, från att ha hjälpt till att lobba igenom Irak kriget samtidigt som han tjänade ett par spänn har han byggt ett ganska unikt nätverk med svenska mått mätt.

  Bara känslan av att ha arbetat I samma organisationer som Dick och Donald gör ju att vem som helst kan få ett lätt hjärnsläpp.

  När Carl tar med sig Maudpicknick och lämnar Fredrik hemma så måste det väl betyda att Fredrik lärde sig allt han behöver kunna redan 2006.

  Nåja dom behövde säkert inte känna sig ensamma, fler av Carls gamla polare var närvarande, både David, Paul och den glömska Condoleezza glufsade i sig av den medhavda maten medan dom planerade lite lätt vad som behöver göras för att dom där gnälliga svenskarna skall känna sig lite tryggare och komma in i gemenskapen, Joschka slöt upp och hade som vanligt en klurig lösning.

  Carl nöjer sig inte med att hjälpa jänkarna att nå sina mål, han är så effektiv att han med lätthet hinner med och fixa balkan krig och sköta sin och andras ekonomi bredvid sina vanliga sysslor.

  Det är tur att vi har en statsman av Carls kaliber som arbetar för att Svenska folket skall känna sig trygga och harmoniska!

  Förästen så har jag länge saknat en kampsång, alla kamper borde ha en sång!
  Härmed föreslås Marie Fredrikssons För dom som älskar

 4. Joakim

  July 25, 2008, 07:17:04

  Haha först när jag såg huvudet på länken, vadå homomaffia nu jävlar. Å sen läste jag en förbannat bra och härlig sarkastiskt. Blir så trött på alla trångsynta idioter vars enda syfte i deras patetiska liv är att klaga på andra då dom själva är helt misslyckade.

 5. josefus

  July 25, 2008, 18:26:36

  I trafiken finns trafikregler för att den ska fungera annars uppstår kaos. På samma sätt behövs regler för att sexualiteten inte ska spåra ur. Sex inom äktenskapet (man-kvinna) är en bra sådan regel. Sex är ju i grunden något vackert och fint som getts mänskligheten. Att helt släppa gränserna på sexualitetens område får kaos till följd. Det är inte svårt att se: Könssjukdomar ökar dramatiskt, aids likaså mm. Det blir heller inga barn, för vi tänker bara på oss själva. I förlängningen gräver vi vår egen grav. Vi har en åldrande befolkning. Vi föder för lite barn. Slutsatsen blir att Pridegalan inte är något för Sverige.

 6. Maria

  July 26, 2008, 10:59:21

  Josefus,

  Det där med barn är inga problem. Vad tror du invandring är till för? Dessutom så väljer ju jag som feministisk vänstertjej givetvis bort sex med patriarkala män till förmån för min dildo (inga könssjukdomar!) och skaffar sedan barn med mina bögkompisar. Hoppas att mina framtida döttrar blir lesbiska och får vara med i Familjen!

 7. Anders Troberg

  July 26, 2008, 13:00:38

  “Sex inom äktenskapet (man-kvinna) är en bra sådan regel.”

  Så att man inte vet om man passar ihop sexuellt innan man gifter sig? Jag kanske är trög, kan du förklara fördelen för mig?

  “Att helt släppa gränserna på sexualitetens område får kaos till följd. Det är inte svårt att se: Könssjukdomar ökar dramatiskt, aids likaså mm.”

  Jaha, är det därför som porrbranchen har lägre frekvens av aids än praktiskt taget alla andra yrkesgrupper? Det går att skydda sig.

  “Det blir heller inga barn, för vi tänker bara på oss själva.”

  Jag vet inte om du följer nyheterna, men jorden är överbefolkad.

  “Vi föder för lite barn. Slutsatsen blir att Pridegalan inte är något för Sverige.”

  Så, om man inte hade någon pridegala så skulle homosexuella automatiskt börja yngla av sig? Eller menar du att den får folk som inte är homo att bli det? Jag vet inte hur det är med dig, men jag känner inte att jag håller på att bli homo för att det firas en pridefestival. Din logik-fu är svag.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *