Pages

Categories

Search

 

Not-So-Jolly Roger 3: The Ruddy Boatswain – where every pirate knows your name

Tänkte bara tala om att del tre av Not-So-Jolly Roger nu ligger ute med den rafflande rubriken: “The Ruddy Boatswain: where every pirate knows your name”.

Klicka på The Ruddy Boatswains flådiga skylt för att komma dit:

The Ruddy Boatswain's swanky sign

Och glöm för all del inte bort att du själv kan vara med och bestämma vad som ska hända sen. Du kan till och med vara med i berättelsen själv. Det enda du behöver göra är att hänga på samma bar som Roger och hans vänner och/eller vara med och påverka deras värld.

Det är det som är det fina med Spineless Fiction. Ja, och att det är gratis och publiceras under en Creative Commons-licens, så klart!

Anna Troberg

Anna Troberg är verksamhetschef för Wikimedia Sverige och författare, men bland de karaktärsdanande ungdomssynderna kan hon räkna några år som bokförlagschef och ett förflutet som partiledare för Piratpartiet. Hennes humoristiska roman "Chefer från helvetet" är publicerad i Sverige, Norge och Finland. Hennes motto är: "Life is pain. Get used to it ... or make it better!" Åsikterna på bloggen är hennes egna.

Other posts by

Related Post


no ResponsesLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *