Pages

Categories

Search

 

Bloggfiktion, jawohl!

by
January 18, 2009
Bloggfiktion, Kultur, Spineless Fiction
No Comment

Jag har lagt till en liten rubrik i menyn till vänster. Den heter “Bloggfiktion“. Där hittar ni länkar till små litterära utsvävningar som jag skrivit när verkligheten helt enkelt varit så absurd att lite hederligt gammalt skratt i fiktionsform varit den enda medicinen.

Med tanke på att verkligheten alltid är mer eller mindre absurd misstänker jag att det snart kommer att finnas fler litterära utsvävningar där. Tills vidare får ni hålla tillgodo med de som finns där. Läs, eller läs om. Ha så kul.

(PS: För att ingen ska känna sig förvirrad av sanningshalten i bloggfiktionen, så vill jag bara säga att utsvävningarna inte är “sanna historier”, utan bara fiktiva utsvävningar baserade på en ack så sann verklighet.)

Anna Troberg

Anna Troberg är verksamhetschef för Wikimedia Sverige och författare, men bland de karaktärsdanande ungdomssynderna kan hon räkna några år som bokförlagschef och ett förflutet som partiledare för Piratpartiet. Hennes humoristiska roman "Chefer från helvetet" är publicerad i Sverige, Norge och Finland. Hennes motto är: "Life is pain. Get used to it ... or make it better!" Åsikterna på bloggen är hennes egna.

Other posts by

Related PostLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *