Pages

Categories

Search

 

Björk: Army of me

by
February 16, 2009
Kultur, Musik
No Comment

Idag börjar rättegången mot Pirste Bay. just nu sitter jag på tåget in mot stan. Sambon jobbar hemma och tar hand om de rara och bortskämda husdjuren när jag är ute och demonstrerar. Jag vet inte riktigt vad jag känner. Som det sades på TPB:s presskonferens igår: Det kommer att bli ett spektakel. Är det bra eller dåligt? Jag vet inte. Jag gillar ju spektakel, så länge de inte blir kaos. Så, jag kommer att spektakla lite lagom. Så svenskt!:-)

Dagens soundtrack blir i alla fall “Army of Me” med Björk, bara för att den är fantastisk occh för att den har den fantastiska textsnutten: “And if you complain once more, you’ll meet an army of me.” Hur bra passar inte det på Ifpi och gänget? Och nej, jag menar inte att detta är ett krig. Men det är ett slag som måste kämpas, för annars kastas vi med ett slag långt bak i tiden och det har vi faktiskt inte råd med.

Anna Troberg

Anna Troberg är verksamhetschef för Wikimedia Sverige och författare, men bland de karaktärsdanande ungdomssynderna kan hon räkna några år som bokförlagschef och ett förflutet som partiledare för Piratpartiet. Hennes humoristiska roman "Chefer från helvetet" är publicerad i Sverige, Norge och Finland. Hennes motto är: "Life is pain. Get used to it ... or make it better!" Åsikterna på bloggen är hennes egna.

Other posts by

Related Post


no Responses

  1. Fritjof höst

    February 16, 2009, 12:31:43

    Ironiskt nog så funkar inte den länken pga. “Denna video kommer med ljudspår som inte har godkänts av WMG. Ljudet är avstängt.”Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *