Pages

Categories

Search

 

Liveblogg från TPB-rättegången: Rätten har kisspaus

by
February 16, 2009
Kulturpolitk, Politik, Upphovsrätt
No Comment

aktuellt

I förra inlägget blev vi kompisar med Aktuellt. Nu har vi blivit intervjuade också. Så här såg det ut från min sida när jag blev intervjuad. Hur det såg ut från Aktuellts sida kan ni nog se på Aktuellt senare idag.

Lassiespottning är att vi sett Henrik Pontén. Han såg glad ut, så hade det funnits tid hade vi bjudit honom på lite kaffe.

Snart är det dags för mig att dra mig mot radiohuset och diskutera upphovsrätt i Brunchrapporten, som dagen till ära kör en sex timmar lång fildelningsspecial. Jag ska försöka förse er med en liveblogg därifrån.

Anna Troberg

Anna Troberg är verksamhetschef för Wikimedia Sverige och författare, men bland de karaktärsdanande ungdomssynderna kan hon räkna några år som bokförlagschef och ett förflutet som partiledare för Piratpartiet. Hennes humoristiska roman "Chefer från helvetet" är publicerad i Sverige, Norge och Finland. Hennes motto är: "Life is pain. Get used to it ... or make it better!" Åsikterna på bloggen är hennes egna.

Other posts by

Related Post


no Responses

  1. scaber nestor

    February 16, 2009, 03:30:58

    Ligger Falkvinges blogg nere?Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *