Pages

Categories

Search

 

Liveblogg TPB-rättegången: Lyssna på mig på radio

by
February 16, 2009
Kulturpolitk, Politik, Upphovsrätt
No Comment

Jag såg just att Brunchrapportens debatt om upphovsrätt som jag var med i för ett par timmar sedan nu ligger ute på webben. Lyssna på den här!

Dessutom kan jag meddela att Klara mobbar mig för att jag är bloggberoende. Det är jag. Hon har helt rätt.:-)

Anna Troberg

Anna Troberg är verksamhetschef för Wikimedia Sverige och författare, men bland de karaktärsdanande ungdomssynderna kan hon räkna några år som bokförlagschef och ett förflutet som partiledare för Piratpartiet. Hennes humoristiska roman "Chefer från helvetet" är publicerad i Sverige, Norge och Finland. Hennes motto är: "Life is pain. Get used to it ... or make it better!" Åsikterna på bloggen är hennes egna.

Other posts by

Related PostLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *