Pages

Categories

Search

 

Tin Machine: Bus Stop (country version)

by
February 17, 2009
Kultur, Musik
No Comment

I början av 90-talet hade David Bowie ett band som hette Tin Machine. De var riktigt bra och gjorde en riktigt schyst låt som hette “Bus Stop”. På skivan är den någon sorts speed punk/rock, men det är den i den här live versionen. Lyssna och njut!

Anna Troberg

Anna Troberg är verksamhetschef för Wikimedia Sverige och författare, men bland de karaktärsdanande ungdomssynderna kan hon räkna några år som bokförlagschef och ett förflutet som partiledare för Piratpartiet. Hennes humoristiska roman "Chefer från helvetet" är publicerad i Sverige, Norge och Finland. Hennes motto är: "Life is pain. Get used to it ... or make it better!" Åsikterna på bloggen är hennes egna.

Other posts by

Related PostLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *