Pages

Categories

Search

 

Sugarcubes: Motorcrash

by
February 19, 2009
Kultur, Musik
No Comment

Sykkermolarnir, eller Sugacubes som de döpte om sig till när det började gå bra utanför Island, har alltid legat mig varmt om hjärtat. De hade helt rätt inställning till sin verksamhet. De var en salig blandning kreatörer av olika slag som bildade ett band med en god nypa humor. Trevligt och föredömligt.

Anna Troberg

Anna Troberg är verksamhetschef för Wikimedia Sverige och författare, men bland de karaktärsdanande ungdomssynderna kan hon räkna några år som bokförlagschef och ett förflutet som partiledare för Piratpartiet. Hennes humoristiska roman "Chefer från helvetet" är publicerad i Sverige, Norge och Finland. Hennes motto är: "Life is pain. Get used to it ... or make it better!" Åsikterna på bloggen är hennes egna.

Other posts by

Related Post


no Responses

  1. Connyt

    February 19, 2009, 23:27:06

    Älskar Sockerbitarna. “Birthday” är bara så läcker… 😉Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *