Pages

Categories

Search

 

Kylie Minogue: Speakerphone

by
February 24, 2009
Kultur, Musik
No Comment

Ända sedan jag var liten har jag missbrukat repeatfunktionen på mina musikspelare. Jag lyssnade på “Love Song for a Vampire” med Annie Lennox non-stop i en månad. “King Midas” med Army of Lovers rullade ungefär lika länge. “Pulsatron” (The Most Mix av Princess Julia och Luke Howard) med Siobhan Fahey har nog rekordet. Den hade jag på repeat hela sommaren 2006 och det har inte gått en dag sedan dess utan att jag har lyssnat på den minst en gång.

Min nya stora repeatfavorit är “Speakerphone” med Kylie Minogue. Den är så bra att jag nästan får ont i magen av den. Den har gått på repeat sedan nyår och jag har då inte tröttnat på den än. Enjoy, folks!

(Orkar ni inte med introt, så börjar själa actionen ca 2:30 in i klippet.)

Anna Troberg

Anna Troberg är verksamhetschef för Wikimedia Sverige och författare, men bland de karaktärsdanande ungdomssynderna kan hon räkna några år som bokförlagschef och ett förflutet som partiledare för Piratpartiet. Hennes humoristiska roman "Chefer från helvetet" är publicerad i Sverige, Norge och Finland. Hennes motto är: "Life is pain. Get used to it ... or make it better!" Åsikterna på bloggen är hennes egna.

Other posts by

Related Post


no Responses

  1. Thomas Tvivlaren

    February 24, 2009, 10:05:59

    Kan känna igen mig i det där. Problemet är att det är ett hyfsat effektivt sätt förvandla något fantastiskt till kräkmedel. :) Har lyssnat sönder ett och annat musikstycke men somligt återhämtar sig faktiskt om man ger det tid…Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *