Pages

Categories

Search

 

Påskgodis när det är som bäst

by
April 12, 2009
Kultur, Musik
No Comment

Det är påsk, så jag tar det lite lugnt med bloggandet, men något tänkte jag att jag skulle bidra med. Ända sedan jag postade videon till “Sweet Dreams (Are Made of This)” med Eurythmics har jag haft lite ångest över vad sjutton jag skulle kunna ersätta den med. Den är ju trots allt bland det bästa som finns och det finns inte mycket som skulle kunna vara en värdig ersättare.

Men skam den som ger sig. Nu har jag hittat en värdig ersättare. Jag tänker inte jämföra den här med “Sweet Dreams”, för det låter sig inte göras. Jag konstaterar bara glatt att de båda är ohyggligt bra, men på väldigt olika sätt.

Så, njut av mitt lilla påskgodis i form av Dolly och Porter och den alltid lika sanna och underbara “Her and the Car and the Mobile Home”.

Anna Troberg

Anna Troberg är verksamhetschef för Wikimedia Sverige och författare, men bland de karaktärsdanande ungdomssynderna kan hon räkna några år som bokförlagschef och ett förflutet som partiledare för Piratpartiet. Hennes humoristiska roman "Chefer från helvetet" är publicerad i Sverige, Norge och Finland. Hennes motto är: "Life is pain. Get used to it ... or make it better!" Åsikterna på bloggen är hennes egna.

Other posts by

Related PostLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *