Pages

Categories

Search

 

Demo idag: 17:00 i Humlegården

by
July 15, 2009
Integritet, Politik
No Comment

Solen skiner och det är extra trevligt eftersom det är demonstrationsdags i dag här i Stockholm. Ni har väl inte glömt att vi demonstrerar mot Stockholmsprogrammet Klockan 17:00 i Humlegården? Bra! Då ses vi där.

Och medan vi kämpar på härhemma, har CE tagit in kampen i EU-parlamentet. Det ska bli mycket intressant att få läsa hans bloggrapporter därifrån.

Jag ser förresten att Bokhora har dragit igång en diskussion om e-bokens framtid. Det är bra. Jag tror att den går en lysande framtid tillmötes. det skrev jag redan för några månader sedan här: “Literaturen hör inte hemma i formalin“.

Och ni som väntar på min bloggpost om omdöme och respekt får vänta lite till. Jag är fortfarande för arg för att blogga om det, men det ligger och gror någonstans därinne. Jag måste bara komma på hur det ska komma ut utan att jag själv tummar på det där med omdöme och respekt.

Anna Troberg

Anna Troberg är verksamhetschef för Wikimedia Sverige och författare, men bland de karaktärsdanande ungdomssynderna kan hon räkna några år som bokförlagschef och ett förflutet som partiledare för Piratpartiet. Hennes humoristiska roman "Chefer från helvetet" är publicerad i Sverige, Norge och Finland. Hennes motto är: "Life is pain. Get used to it ... or make it better!" Åsikterna på bloggen är hennes egna.

Other posts by

Related Post


no Responses

 1. Jan

  July 15, 2009, 10:28:50

  Bara en stilla undran.

  Mycket mycket synd att det inte går att vara med,bor för långt ifrån för att kunna medvara in persona.

  Men jag är med andligt o Internet vägen och på alla andra sätt som det går att närvara.

  PS.Bara det inte blir en massa arresteringar o skjutande som det kan bliva ibland i en del länder som försöker strypa Internet-Friheten.

  Ha det bra så länge.
  JL.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *