Pages

Categories

Search

 

Bildt får välförtjänt pisk

by
January 22, 2010
Integritet, Notiser, Politik
No Comment

Bloggen med det fina namnet Full Mental Straightjacket ger idag Bildt lite välbehövlig pisk efter gårdagens utspel. Jag och många andra mjukade upp honom lite igår, men det här är nog den bästa genomgången jag har sett hittills. Hatten av för det!

Anna Troberg

Anna Troberg är verksamhetschef för Wikimedia Sverige och författare, men bland de karaktärsdanande ungdomssynderna kan hon räkna några år som bokförlagschef och ett förflutet som partiledare för Piratpartiet. Hennes humoristiska roman "Chefer från helvetet" är publicerad i Sverige, Norge och Finland. Hennes motto är: "Life is pain. Get used to it ... or make it better!" Åsikterna på bloggen är hennes egna.

Other posts by

Related Post


no Responses

 1. Jerker Montelius

  January 22, 2010, 13:45:25

  Grejen är att Carl Bildt måste få en replik på SVD debatt. Jag hoppas att du, Rick eller Christian sitter och filar på ett sådant inlägg just nu. Kanske kunde det göras som ett gemensamt arbete på Pirate Pad eller Google Wave.

  1. Anna Troberg

   January 22, 2010, 13:59:26

   Hej Jerker!
   Rick pillade på en replik halva natten och just nu ligger den faktiskt i en padda och blir finslipad. 😀

 2. Anders Troberg

  January 22, 2010, 15:58:12

  Full meNtal straightjacket, inte metal.

  När det gäller Bildt så börjar det snart bli dags att släpa ut honom på offentlig plats och smiska honom på bar rumpa med en rå hälleflundra.

 3. Mike

  January 22, 2010, 19:35:14

  Lustigt samhälle individen måste hålla koll pårättigheter och politiker.

  Fram med oxpiskanLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *