Pages

Categories

Search

 

Och filmindustrin jäser vidare

by
January 24, 2010
Integritet, Notiser, Politik
No Comment

Filmindustrin försitter aldrig en chans att tala om hur himla synd det är om dem. Stackars, stackars. Eller inte. Det går nämligen alldeles utmärkt för den svenska filmindustrin. Med 5,5 miljoner biobesök under 2009, så kostar till och med SvD på sig att säga att det var ett “storartat” filmår. Så nog är det märkligt att de kan sitta där och jäsa i allt välmående och ändå lyckas övertala våra politiker om att man måste ha lagar som smular sönder allt vad integritet och rättssäkerhet.

Anna Troberg

Anna Troberg är verksamhetschef för Wikimedia Sverige och författare, men bland de karaktärsdanande ungdomssynderna kan hon räkna några år som bokförlagschef och ett förflutet som partiledare för Piratpartiet. Hennes humoristiska roman "Chefer från helvetet" är publicerad i Sverige, Norge och Finland. Hennes motto är: "Life is pain. Get used to it ... or make it better!" Åsikterna på bloggen är hennes egna.

Other posts by

Related Post


no Responses

 1. Björn Thomasson

  January 24, 2010, 21:56:29

  Eftersom vi knappast kan påräkna någon support från det nuvarande politiska etablissemanget i den här frågan (heller), finns det bara två saker att göra:
  1. bojkotta all enfaldig blockbusterfilm från konglomeraten (det bör väl vara en rätt måttlig uppoffring),
  2. rösta fram PP till en position där den enda möjliga slutsatsen för de politiska blocken är att det är hög tid att visa sina uppdragsgivare lite respekt.
  .-= Björn Thomasson´s last blog ..Farliga fiskar =-.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *