Pages

Categories

Search

 

Bildt får på tafsen av Falkvinge

by
January 27, 2010
Integritet, Notiser, Politik
No Comment

Carl Bildt har ju snurrat in sig rejält i nyspråkskarusellen den senaste tiden. Övervakning är frihet. Kontroll är trygghet. Arbeit macht frei, ja hela baletten alltså. I dag bemöter Rick Falkvinge alla de där dumheterna på SvD Brännpunkt.

Anna Troberg

Anna Troberg är verksamhetschef för Wikimedia Sverige och författare, men bland de karaktärsdanande ungdomssynderna kan hon räkna några år som bokförlagschef och ett förflutet som partiledare för Piratpartiet. Hennes humoristiska roman "Chefer från helvetet" är publicerad i Sverige, Norge och Finland. Hennes motto är: "Life is pain. Get used to it ... or make it better!" Åsikterna på bloggen är hennes egna.

Other posts by

Related Post


no ResponsesLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *