Pages

Categories

Search

 

Samhället finns redan på nätet, Per Strömbäck

by
February 17, 2010
Kulturpolitk, Notiser, Politik, Upphovsrätt
3 Comments

För oss som inte backas upp av en rik upphovsrättsindustri och ännu har några månader kvar innan vi intar riksdagen är det inte alltid så lätt att göra sig hörda. Inte för att vi inte försöker, utan för att det offentliga utrymmet i mångt och mycket är vikt åt de som redan sitter i riksdagen av hävd och ohejdad vana.

Det resulterar i att vi titt som tätt skriver debattartiklar och repliker som inte tas in av gammelmedia. Det är ju synd att allt det arbetet ska gå till spillo, så därför kom Emma på den strålande idén att lägga ut sådant på vår hemsida istället under rubriken “PP Debatt”.

I går skrev jag och två av Piratpartiets andra riksdagskandidater, Klara Tovhult och Tess Lindholm, ett svar till Per Strömbäcks artikel på DN Debatt för ett par dagar sedan. Det svaret kan ni läsa här.

Anna Troberg

Anna Troberg är verksamhetschef för Wikimedia Sverige och författare, men bland de karaktärsdanande ungdomssynderna kan hon räkna några år som bokförlagschef och ett förflutet som partiledare för Piratpartiet. Hennes humoristiska roman "Chefer från helvetet" är publicerad i Sverige, Norge och Finland. Hennes motto är: "Life is pain. Get used to it ... or make it better!" Åsikterna på bloggen är hennes egna.

Other posts by

Related Post


3 ResponsesLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *