Pages

Categories

Search

 

Bodström tar i från tårna

by
March 12, 2010
Integritet, Notiser, Politik
No Comment

Mjaha, nu ser det ut som om det håller på att segla upp ett riktigt mörkt och fult regnmoln på den lyckliga rödgröna familjens himmel. Thomas Bodström har lämnat in en begäran om att KU ska granska regeringens förhalande av implementeringen av Datalagringsdirektivet. Han tar dessutom i ända nerifrån tårna. Det måste han ju nästan. Han måste ju leva upp till det där samhället de döpt efter honom: Bodströmsamhället.

Jag undrar hur det går ihop med V:s och MP:s skakiga och luddiga besked om att de nog faktiskt, trots allt, kanske vill försöka förhindra ett införande av Datalagringsdirektivet. Kanske. Kanske. I alla fall just nu. De kan ha ändrat sig imorgon. Vad vet jag?

Jag är glad att jag är med i ett parti som man vet var man har. Jag vet var vi står varje morgon när jag vaknar. Jag behöver inte kolla i tidningen vad vi tycker just den dagen.

Anna Troberg

Anna Troberg är verksamhetschef för Wikimedia Sverige och författare, men bland de karaktärsdanande ungdomssynderna kan hon räkna några år som bokförlagschef och ett förflutet som partiledare för Piratpartiet. Hennes humoristiska roman "Chefer från helvetet" är publicerad i Sverige, Norge och Finland. Hennes motto är: "Life is pain. Get used to it ... or make it better!" Åsikterna på bloggen är hennes egna.

Other posts by

Related Post


no Responses

 1. Daniel

  March 12, 2010, 18:36:05

  Han vill väl inte att hans barn ska åka ut med badvattnet…

  *suck*

  Kan vi inte bara flytta alla övervakningsivrare till någon öde ö. Vi behöver bara ge dom varsin övervakningskamera att styra över, så lär de väl vara nöjda?

  Jaja, nu är det fredag iaf.

 2. Anders Troberg

  March 12, 2010, 20:31:09

  Det kanske är dags att någon förklarar för Bodström att socialister inte ska gå i storföretagens koppel? Han kanske skulle byta politiskt block?

 3. Mollemand

  March 12, 2010, 20:31:22

  It was just today I got the eery feeling that it was way too long since we have heard from Bodström. It never ceases to amaze me how punctual that man is in being wrong. One could adjust an atom-clock by him.

  When I read the text I didn’t know who authored it. Two lines in, I thought: ‘Wow, this is so fundamentally wrong it could have been written by … wait a second … oh – yes, it’s Bodström’. Then I muttered my best and most heartfelt impression of the sound Side-Show Bob does when he steps on the rake.

 4. Slasher

  March 12, 2010, 20:34:20

  Vad är det med den karln egentligen?

 5. Fiery Spirited

  March 12, 2010, 21:35:50

  Bodström vill väl att det redan ska vara klubbat så att han inte behöver ta en diskussion med Ohly om saken…

 6. Christoffer Hellbom

  March 12, 2010, 21:55:07

  Jo.. man förstår ju varför de kallas Bodströmsamhället…
  och håller med dig om att det är skönt att man ’tillhör’ ett parti som man inte behöver fundera dag för dag på va man egentligen är med och stöttar. Är väldigt glad för att PP finns me tanke på hur de ser ut idag.
  .-= Christoffer Hellbom´s last blog ..Visualisera mina tankar… =-.

 7. harlekin

  March 13, 2010, 15:28:18

  Bodström verkar gett sig sjuttsiken på att införa Stasisamhället.

  Varför flyttar han inte till Nordkorea om det nu är så bra?Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *