Pages

Categories

Search

 

Sladdran: Plenty Moore

by
May 24, 2010
BadMatch, Spineless Fiction
No Comment

Född: 1962 enilgt födelseattesten. “Tidigt 70-tal” enligt Plenty. Båda är dock eniga om att det hela tilldrog sig i Texas.

Familj: I Sverige: Gift med Didrik, svensk affärsman som hon ofta talar om, men som ingen hittills faktiskt har sett. I USA: En åldrad Fröken Texas till mamma, en ännu mer åldrad countrysångare till styvfar och fyra trallande syskon. Ja, också en alldeles riktig pappa som hon aldrig träffat, men som hon ändå gärna refererar till som “Daddy”.

Uppväxt: Plenty är resultatet av ett sent kvällsmöte mellan en Fröken Texas och en senator från Alabama. Fröken Texas var bara blond på utsidan och såg därför till att göra pengar på affären. Först betalade pressen grova pengar för att få höra berättelsen om den heta natten och sedan betalade “Daddy” ännu grövre pengar för att få Fröken Texas att hålla tyst. Pengarna investerades sedan i en präktig collegefond åt Plenty.

Fröken Texas träffade snart en up and coming countrysångare med vågigt hår och tajta jeans. Tycke uppstod och Plenty och hennes mamma lämnade Texas för Nashville, Tennessee. Snart hade Plenty fyra sjönsjungande syskon och insåg plötsligt att hon var det enda tondöva barnet i conuntryvärldens familjen von Trapp.

Karriär: Plenty må ha varit tondöv, men handfallen var hon inte. Medan hennes syskon stod på scen stod Plenty bakom den och handskades med impressarior som hellre skulle hugga av sig lassoarmen än att betala det utlovade gaget. Efter ett tag lärde sig även de mest förhärdade impressarior att det inte var någon idé att försöka blåsa Plenty. En välriktad spark i skrevet fick dem genast att betala och efter det “glömde” de inte det överenskomna gaget en gång till. Det lilla effektiva tricket förärade även Plenty smeknamnet “The Nutcracker”, som hon under flera år bar med stolthet. Plentys medfödda affärstalanger var så imponerande att pengarna som skulle ha gått till college istället fördes rakt över på Plentys konto, så att hon kunde starta sitt första egna företag. Numera driver Plenty det exklusiva matchmakingföretaget Millennium Love, men hon har större planer i tankarna. Mycket större planer…

Kuriosa: Plenty har en mycket imponerande och dyrbar samling erotica, som spänner över hela mänsklighetens historia. Favoritpjäsen är av polerad granit och går under smeknamnet “Lille Didrik”.

Plenty gillar att snacka om alla relationer utom sin egen. Använd kommentarsfältet om du vill fråga henne om relationer i allmänhet eller försöka pumpa henne om hennes egen. Eller om du har något annat du vill fråga henne.

Anna Troberg

Anna Troberg är verksamhetschef för Wikimedia Sverige och författare, men bland de karaktärsdanande ungdomssynderna kan hon räkna några år som bokförlagschef och ett förflutet som partiledare för Piratpartiet. Hennes humoristiska roman "Chefer från helvetet" är publicerad i Sverige, Norge och Finland. Hennes motto är: "Life is pain. Get used to it ... or make it better!" Åsikterna på bloggen är hennes egna.

Other posts by

Related PostLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *