Pages

Categories

Search

 

Pirate Pumping Iron

by
July 14, 2010
Blandat, Politik
No Comment

Jag har inte bloggat om min träning på ett litet tag, men det betyder inte att jag inte har tränat. Jag gjorde ett litet uppehåll under Almedalsveckan, men å andra sidan promenerade jag dagarna i ända där, så jag tror inte att det var alltför skadligt för träningen. Just nu är den infernaliska hettan ett större hot.

Under Almedalsveckan twittrades det en hel del om att det borde göras en YouTube-film där jag och Rick hade en armhävningstävling. Det fanns det inte tid till just då, men Rick har mumlat något om att vi borde ha en liten träningsfajt någon gång i Augusti, så det kanske kommer. Rick är på semester nu, så kanske lyckas han träna upp sig till forna dagars form under semestern. Men jag är inte så orolig för det. Om han ska vinna måste han slita sig loss från tankar om fornstora dagar och blicka mer framåt.

Själv tränar jag på som vanligt. Dessutom överraskade min mamma mig med ett muskedunder till träningsmaskin som nu tar upp halva mitt vardagsrum. Jag hoppas att mina muskler blir lika vackra som maskinen är ful, att min kropp får bli ett tempel, när mitt tempel har blivit… tja, invaderat av jätteträningsmaskinen from hell. Det enda som fattas för att jag ska känna mig som någon i åttiotalsrullen “Pumping Iron” är mörk olivolja och gigantiska speglar anpassade för kroppsligt självförhärligande.

Nåväl, det ger i alla fall resultat. Både Camilla och Unni kommenterade uppskattande min nya midja i Visby och sånt är ju alltid trevligt och uppmuntrande.

Jag vill dessutom tala om att en annan pirat tänker börja träningsblogga. Missa inte Mackans träningsbloggande.

Och så finns det pirater som inte bara bloggar om träning, utan som faktiskt tar sig an träningen med hull och hår. På fredag är det dags för löpartävlingen Kraftprovet i Trollhättan. Piratpartiet representeras av nr 413, Olof Noaksson. Håll tummarna för Olof, allihopa!

Och om ni befinner er i Trollhättetrakten tycker jag att ni ska gå ditt och heja på honom ordentligt. det är ett utmärkt tillfälle att göra Olof glad och att prata piratpolitik med alla som vill höra på. Vi får inte låta något tillfälle att synas innan valet gå oss förbi!


Anna Troberg

Anna Troberg är verksamhetschef för Wikimedia Sverige och författare, men bland de karaktärsdanande ungdomssynderna kan hon räkna några år som bokförlagschef och ett förflutet som partiledare för Piratpartiet. Hennes humoristiska roman "Chefer från helvetet" är publicerad i Sverige, Norge och Finland. Hennes motto är: "Life is pain. Get used to it ... or make it better!" Åsikterna på bloggen är hennes egna.

Other posts by

Related Post


no Responses

 1. Leffelini

  July 14, 2010, 14:08:15

  Jag kan säga uppskattande saker om din midja oavsett vikt, för du är snygg oavsett! Kul att du mår bra och jag vet att det är fel att säga det här för de som inte förstår insiderskämtet men “varsågod, en piggelin!” 😀

  1. Anna Troberg

   July 14, 2010, 14:14:41

   Hej Leffe!
   Yummy! Tack! En piggelin är aldrig fel. Speciellt inte när det är äckligt varmt. :-)

 2. Mackan Andersson

  July 14, 2010, 23:36:02

  Sjunkna tempel? Är inte det lite Lovecraft? Scary pants? 😉

  Tack för länk-kärlek för övrigt. Du har nog inspirerat mig till att börja träningsblogga. Från och med nu kan du vänta dig att jag matchar alla dina träningsinlägg med egna. Så får i alla fall fingrarna lite träning.

 3. Webster

  July 16, 2010, 17:32:27

  Passa på att se bitar av den gamla kultrullen “Perfect”. Visserligen John Travolta i början av sin karriärsvacka, men å andra sidan Jamie Lee Curtis i tightaste sortens trikåer när hon var i toppen av sin fysiska form… :-9

 4. Björn Persson

  July 18, 2010, 19:32:47

  Om kroppen är ditt tempel, bör själen vara din gud. – Py Bäckman, “Se dig själv”

  En träningsmaskin från Helvetet är väl åtminstone inte lika illa som en chef från samma plats?Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *