Pages

Categories

Search

 

Piratpartiet på Pride

by
August 2, 2010
HBTQ, Integritet, Politik
No Comment

Årets Pride är avklarad och jag känner mig som vanligt lite postpridevemodig. Det är ju liksom ett helt år till nästa gång nu. Trist. MEN jag hade riktigt trevligt och jag är jättestolt över alla pirater som visade upp Piratpartiet från sin allra bästa och gladaste sida i Pride Park och i paraden. Tack, allihop! Ni gjorde så att drygt 350 000 människor nu vet att Piratpartiet slåss för allas integritet och att vi är en kraft att räkna med i det kommande valet. Det är ett mycket viktigt budskap och det är något alla de där 350 000 människorna kommer att tala om för sina vänner och bekanta.

Dessutom deltog Rick i den partiledardebatt som RFSL bjudit in till. Det är faktiskt smått fantastiskt. Vi som ännu inte sitter i riksdagen ignoreras ofta när det bjuds in till partiledardebatter. Jättekudos till RFSL för att de bjöd in oss!

Här är en liten tv-snutt från Rapport och en massa andra glada pirater. Några pirater, till exempel Rick och Christian, blev jätteglada av att vara med i paraden. Själv var jag konservativ och höll mig till min bättre hälft. 😉

Här kommer lite bilder på våra snygga pridepirater:

Piratpride-mantel och Christian i all sin fägring.

Snygga pirater förbereder sig för paraden.

Pride Parks snällaste ballongutdelare och jag.

Ännu fler vackra pirater!

För er som vill titta på paradfoton som inte bara föreställer pirater, så har Åsiktstorped (som jag för övrigt äntligen fick träffa som hastigast på Espresso House i fredags) ett helt gäng på sin blogg. De är dessutom CC:ade, så det är fritt fram att använda dem så länge ni talar om vem som tagit bilderna och länkar till Åsiktstorpedens blogg.

Jag är verkligen jättenöjd! På nästa års Pride är vi tillbaka med ännu fler pirater och ännu mer skoj!


Anna Troberg

Anna Troberg är verksamhetschef för Wikimedia Sverige och författare, men bland de karaktärsdanande ungdomssynderna kan hon räkna några år som bokförlagschef och ett förflutet som partiledare för Piratpartiet. Hennes humoristiska roman "Chefer från helvetet" är publicerad i Sverige, Norge och Finland. Hennes motto är: "Life is pain. Get used to it ... or make it better!" Åsikterna på bloggen är hennes egna.

Other posts by

Related Post


no ResponsesLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *