Pages

Categories

Search

 

Valspurt ftw!

by
August 26, 2010
Integritet, Politik
No Comment

I dag pryds Pirate Bay av ännu en annons från Piratpartiet. Den har temat “Same shit, different day” och sätter fingret på en viktig sak. Skillnaderna mellan våra riksdagspartier är inte enorma. Ideologiskt ligger man ibland långt från varandra, men när det kommer till kritan, när kompromissdammet lagt sig, så är det inte speciellt stora skillnader som återstår. Återigen är det Marcus Fridholm som står för grafiken. Massor av Kred till honom.

Själv håller jag på att försöka få ordning på allt efter allt Wikileaks-ståhej. Det är mycket som inte hunnit med. Jag borde börja gräva mig genom alla pappershögarna på mitt skrivbord, men något kommer alltid emellan. Så, jag planerar resten av valspurten istället. Städa kan jag roa mig med efter valet.

Rick kommer den 1/9 att bege sig ut på valturné och elda upp massorna och charma lokalpressen ute i landet. Mer info om turnéplanen kommer inom kort. Själv kommer jag att stanna hemma och elda upp massorna i Stockholm med omnejd och finnas tillgänglig för Stockhomsbaserad riksmedia.

lördag 28/8 är det Kringelfestival i Södertälje. Jag ska dit och prata lite. Det ska Christian Engström och några andra också. Kom dit du med om du är i närheten! Piratpartiet finns på plats hela dagen! Själv tänkte jag passa på att kulturbomba lite med min roman. Jag plockar med mig så många böcker jag kan bära och alla får en gratis så långt lagret räcker. (Om någon jag känner har bil och ska från Järfällatrakten till Kringelfestivalen vid halv elva-snåret, så liftar jag gärna med så mycket böcker som möjligt. Mejla mig, i så fall.)

29/8 är det Kanalens dag i Österåker. Piratpartiet är så klart på plats. Rick kommer att vara där tillsammans med andra riksdagskandidater.

31/8 15:00-17:00 finns jag och Rick (och förhoppningsvis några fler riksdagskandidater från PP) i Expressens valstuga vid Sergels torg. Vi kommer att prata lite och bli grillade med diverse frågor.

7/9 Skoldebatt på Farsta Gymnasium. Representanter från alla partierna debatterar i två omgångar. Jag representerar PP.

8/9 på kvällen (exakt tid kommer senare) kommer jag att vara på Högkvarteret (Närkesgatan 8 i Stockholm) och prata om HBT-frågor och integritet.

11/9 Kulturnatten i Uppsala (eftermiddagen) kommer jag att finnas i Piratpartiets valstuga och prata om kulturpolitik. Jag kommer att kulturbomba med min bok här också.

Massor av saker är på gång överallt. Själv blev jag till exempel glad när jag gick till min pendeltågsatation och möttes av massor av PP-affischer som Järfällapiraterna satt upp. Fint!

Och nu ska jag ta och förbereda min kulturbombning en smula. Valspurt ftw!


Flattr this

Anna Troberg

Anna Troberg är verksamhetschef för Wikimedia Sverige och författare, men bland de karaktärsdanande ungdomssynderna kan hon räkna några år som bokförlagschef och ett förflutet som partiledare för Piratpartiet. Hennes humoristiska roman "Chefer från helvetet" är publicerad i Sverige, Norge och Finland. Hennes motto är: "Life is pain. Get used to it ... or make it better!" Åsikterna på bloggen är hennes egna.

Other posts by

Related Post


no Responses

  1. Markus "LAKE" Berglund

    August 26, 2010, 15:37:41

    Då ses vi kanske i Uppsala då?! :-)Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *