Pages

Categories

Search

 

Kulturnatten i Uppsala

by
September 13, 2010
Blandat, Politik
No Comment

Jag och min flickvän tillbringade hela fredagskvällen framför teven, glatt klistrandes PP-klistermärken och flyers på en ganska stor hög av min roman. Sedan packade vi ner dem allihop i min stora, komönstrade tantväska med hjul.

På lördagen slöpade jag sedan iväg allihop till Uppsala för att ägna mig åt lite kulturbombning dagen till ära.

Jag vet inte riktigt hur många böcker jag fick med mig, men det var nog en sjuttio stycken och de gick åt som smör. Jag fick dessutom tillfälle att prata kulturpolitik med en massa kulturintresserade Uppsalabor.

Eftersom jag nu begåvats med en videokamera tvingade jag dessutom några av mina piratvänner att säga några kloka ord framför valstugan. Jag har klippt ihop en liten film med det:


Flattr this

Anna Troberg

Anna Troberg är verksamhetschef för Wikimedia Sverige och författare, men bland de karaktärsdanande ungdomssynderna kan hon räkna några år som bokförlagschef och ett förflutet som partiledare för Piratpartiet. Hennes humoristiska roman "Chefer från helvetet" är publicerad i Sverige, Norge och Finland. Hennes motto är: "Life is pain. Get used to it ... or make it better!" Åsikterna på bloggen är hennes egna.

Other posts by


no Responses

 1. stefan flod

  September 13, 2010, 09:18:53

  Grymt bra! Tummen upp! =)

 2. jeffer

  September 13, 2010, 10:31:04

  Kul – vi måste göra vår egen media – ingen annan gör det, när det gäller våra frågor!

 3. Markus "LAKE" Berglund

  September 13, 2010, 11:58:57

  Darn, synd att jag missade er. Jag var där runt lunch, men då var det stängt i PP-stugan…

  http://lakonism.blogspot.com/2010/09/valkampanjande-i-uppsala.html

  :-)Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *