Pages

Categories

Search

 

En högst Opassande munterhet i valruschen

by
September 17, 2010
Blandat, Integritet, Politik
No Comment

Valdagen kryper närmare. Nu är det bara två dagar kvar. Jag tillbringade gårdagskvällen tillsammans med ett gäng trevliga pirater på Gråmunken i Stockholm. Det kändes riktigt skönt. Framför allt var humöret på topp. Ingen hängde läpp över dystra opinionssiffror. Istället talades det om allt bra vi ska göra de kommande fyra åren, no matter what. Och ni skulle bara veta hur mycket bra tankar och idéer som kom fram.

Piratpartiet och piratrörelsen i stort behövs. Vi har ett mission. Vi ska göra världen bättre. Så är det bara. Jag ser inga tecken på att vi tänker låta något komma i vägen för det och det gör mig ofantligt stolt och glad. Pirater är av starkt och positivt virke. Vi ger oss inte så länge det finns arbete kvar att göra. Vi bygger vår gemensamma framtid.

En som jag tycker förkroppsligar den här piratandan på ett alldeles fantastiskt sätt är allas vår Emma “Opassande” Andersson. Kika på den här filmen, så förstår ni vad jag menar:

Senare i dag ska jag i väg och rösta. Gör det du med. Rösta på Piratpartiet!


Flattr this

Anna Troberg

Anna Troberg är verksamhetschef för Wikimedia Sverige och författare, men bland de karaktärsdanande ungdomssynderna kan hon räkna några år som bokförlagschef och ett förflutet som partiledare för Piratpartiet. Hennes humoristiska roman "Chefer från helvetet" är publicerad i Sverige, Norge och Finland. Hennes motto är: "Life is pain. Get used to it ... or make it better!" Åsikterna på bloggen är hennes egna.

Other posts by

Related Post


no Responses

 1. HugeHedon

  September 17, 2010, 13:10:39

  Bah.. Sociala medier sociala schmedier — det där är bara en fluga :-)

 2. satmaran

  September 17, 2010, 15:00:10

  Vilken härlig video!
  Ni är helt underbara båda två!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *