Pages

Categories

Search

 

Lite kampanjskoj till alla trötta aktivister

by
September 19, 2010
Blandat, Politik
No Comment

Jag muttrade om valfusk tidigare och det är något det definitivt är väl värt att uttra om. MEN det är också viktigt att komma ihåg hur kul det är med politiskt arbete. Hur kul man har tillsammans och hur kul det är att möta människor och prata politik.

Därför har jag klippt ihop en liten videoblogg med klipp från den gångna veckans kampanjande här i Stockholm. Det har kampanjats på massor av ställen, jag har inte fått med allt, men lite har jag fått med.

Jag lyckades dessutom fånga en suspekt man på Sergels torg med min videokamer. Håll utkik efter honom. Han är med i slutet av filmen. Inte konstigt att man vill införa ett övervakningssamhälle när det smyger omkring sådana där filurer och söker kontakt med främlingar!

Anna Troberg

Anna Troberg är verksamhetschef för Wikimedia Sverige och författare, men bland de karaktärsdanande ungdomssynderna kan hon räkna några år som bokförlagschef och ett förflutet som partiledare för Piratpartiet. Hennes humoristiska roman "Chefer från helvetet" är publicerad i Sverige, Norge och Finland. Hennes motto är: "Life is pain. Get used to it ... or make it better!" Åsikterna på bloggen är hennes egna.

Other posts by


no Responses

 1. Jatillpirater

  September 19, 2010, 22:17:42

  Det här valet verkar ju bli en total flopp.
  Kanske det är dags att reflektera över vad som gör att PP inte ses som ett seriöst parti. Det är ju inte så att PP’s frågor är oviktiga på något sätt, men realismen i PP’s frågor tycker jag saknar ansvarskänsla och förtroende, speciellt frågorna kring patent och fildelning.
  Jag vill framföra 3 förslag som kan vara värt att tänka på.
  1. Byt namn från PiratPartiet till PrivatPartiet.
  2. Framföra trovärdig ansvarsfull fildelningspolik som tex skapa ett statligt bibliotek på nätet, genom att använda pengarna som igentligen skulle gå till FRA och datalagringsdirektivet.
  3. Införa några fler frågor för att få bort stämpeln som enfrågeparti.

 2. Vidde

  September 20, 2010, 20:10:50

  Nr 2 är nog en bra idé! Vi borde ha någon form av kongress eller parley för att ta fram mer sådant.*spånar*Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *