Pages

Categories

Search

 

Mina fötter säger JA, JA, JA!

by
July 17, 2011
Uncategorized
No Comment

Jag har just bloggat på Nyheter24 och konstaterat att jag är en dålig pirat. När jag postat det inlägget insåg jag att det betydde att jag dessutom är dålig på att ta semester. Nåja, man kan inte vara bra på allt och eftersom jag redan gjort ett litet avbrott i semestern för att mata den andra bloggen, så kan jag ju lika gärna ta mig tid att mata den här bloggen också.

Jag är mycket nöjd med att se att jag lyckats dra ner både en och två twitterkompisar i träningsträsket genom att utmana dem att springa Säpojoggen under nästa års Almedalsvecka. Deeped är på. Sophia Blomqvist och Marielle Nakunzi likaså. Jag tänker minsann försöka lura med mig några till. Om jag ska lida, så tycker jag att andra också ska göra det.

Själv har jag smygstartat min träning med att gå en massa. Jag har dessutom shoppat mig ett par fåniga skor med tår. Jag läste i QX att de är ett NEJ, NEJ, NEJ, men I beg to differ eftersom mina fötter säger JA, JA, JA, vilket de nästan aldrig gör annars. Med det sagt är det inga skor man sportar på finare tillställningar. De är för träning och där är de smått fantastiska.

I morgon inleds fas två av min träningsstart. Jag ska inleda dagen med ett ordentligt träningspass, så att jag kan tillbringa resten av dagen med att vara rent osmakligt nöjd med mig själv över att jag redan tränat. Jag spår att tisdagen kommer att tillbringas i smärta på soffan.

Det där med att träna faller sig inte direkt naturligt för mig, så jag vill passa på att tacka för alla glada tillrop och goda tips som jag fått. Tack, hörni!

Anna Troberg

Anna Troberg är verksamhetschef för Wikimedia Sverige och författare, men bland de karaktärsdanande ungdomssynderna kan hon räkna några år som bokförlagschef och ett förflutet som partiledare för Piratpartiet. Hennes humoristiska roman "Chefer från helvetet" är publicerad i Sverige, Norge och Finland. Hennes motto är: "Life is pain. Get used to it ... or make it better!" Åsikterna på bloggen är hennes egna.

Other posts by

Related Post


no Responses

 1. Andreas Kettelhoit

  July 17, 2011, 15:12:47

  “Hallå..Hallå… ”
  Jag ropar på din semester men den verkar sprungit iväg :)

  När du blev partiledare uppmanades vi att ha NOGA koll så du skötte dig, ofta tog ledigt och pysslade om dig själv.

  Att pyssla om dig själv är du duktig på men det där med ledigheten *tittar lite strängt på*. Om du inte tar semester på allvar snart så kommer nog hela partiet ta dig i örat :)

  Ha nu en trevlig semester och var duktig på att skrapa färg :)

  1. Anna Troberg

   July 17, 2011, 16:49:20

   Hej Andreas!
   Du har helt rätt! Jag visste väl att jag kunde lita på att ni skulle hålla mig i skinnet. Tack för påminnelsen. Jag går genast iväg och semestrar igen. :-)

 2. Marielle Nakunzi

  July 17, 2011, 20:31:39

  Men springer du på löpbandet med dom? Har dom någon dämpning eller är det bara ett “fotskydd”?

  1. Anna Troberg

   July 17, 2011, 20:46:11

   Hej Marielle!
   Just nu går jag bara med dem, eftersom man måste vänja fötterna och benen vid dem. Men, när man är van kan man springa med dem. Då är det tänkt att den naturliga dämpningen i foten ska kicka in. När man springer barfota (eller med sådana där tåskor) så ska man sätta ner framdelen av foten före hälen och då ska det, enligt teorin, dämpa tillräckligt i alla fall.

   Men, jag är lite skeptiskt lagd och tänker gå i dem ett bra tag innan jag försöker mig på att springa. Och när jag börjar springa tänker jag ta det försiktigt och bara använda dem när det känns bra. Jag vill inte förstöra knäna om teorin inte funkar så bra i praktiken.

   Med det sagt, så är de väldigt sköna att gå i. :-)

 3. Vidde

  July 17, 2011, 22:40:12

  Så du har köpt ett par fotriktiga skor nu? Är inte det lite stereotypt? 😉

  1. Anna Troberg

   July 18, 2011, 07:33:24

   Hej Vidde!
   Jo, verkligen. Men man måste ju leva myten. 😉

  2. Mackan Andersson

   July 19, 2011, 14:12:52

   Nästa steg blir ett par stora… …vapen.

   (Sorry – men det ÄR så kul!)Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *