Pages

Categories

Search

 

Är INGENTING flatornas fel?!

Är INGENTING flatornas fel?!

by
August 10, 2011
Blandat, H1, HBTQ
No Comment

Justitiekanslern anser att humorgruppen Grotescos framförande av sången “Bögarnas fel” i Allsång på Skansen var inte hets mot folkgrupp. Därför inleder han ingen förundersökning.

Say what?! Det är väl helt uppenbart att det handlar om hets och diskriminering. Är INGENTING flatornas fel? Våra bidrag till världsproblemen tystas då alltid ner.

Det var likadant för några år sedan när Hassan pratade i radio om risken för att Sverige skulle invaderas av 10 000 tyska läderbögar om vi gick med i EU. INGEN talar om det uppenbara hotet att vi kan invaderas av 10 000 amerikanska Dykes on Bikes om vi går med i NATO.

Ja, ja, säger jag. Ni får väl stå där med skägget i brevlådan när de rullar över Öresundsbron med ett mäktigt motormuller och letar efter svenska femmes att fylla sina bönpallar med.

Själv tänker jag stå där och säga “Vad var det jag sa?!” Tills dess tänker jag sitta här och känna mig kränkt med offerkoftan tätt svept omkring mig och en kopp äckligt örtte i handen.

HMPF!

Notera damen i rosa tröja 2:23 in i klippet. Det är självaste justitieminister Beatrice Ask som sitter där och glatt applåderar med. Borde inte hon om någon ha koll på ALLA yttre hot mot landet?

Fram till nu har ingen av oss riktigt fått veta vad FRA signalspanar efter, men nu är det ju uppenbart. De spanar på bögarna. Och medan de sitter och filtrerar bögporr, så smiter de illvilliga flatorna helt under radarn.

För helvete, Ask! Ta ditt ansvar! Det sägs att en armé aldrig marscherar på fastande mage. Visst, men har du någonsin sett en armé marschera utan fotriktiga skor? Just det! Sitt inte där och applådera att allt är bögarnas fel. Håll koll på flatorna istället. De är det verkliga hotet.

😉

Anna Troberg

Anna Troberg är verksamhetschef för Wikimedia Sverige och författare, men bland de karaktärsdanande ungdomssynderna kan hon räkna några år som bokförlagschef och ett förflutet som partiledare för Piratpartiet. Hennes humoristiska roman "Chefer från helvetet" är publicerad i Sverige, Norge och Finland. Hennes motto är: "Life is pain. Get used to it ... or make it better!" Åsikterna på bloggen är hennes egna.

Other posts by

Related Post


no Responses

 1. Leffelini

  August 10, 2011, 08:18:50

  Men det är ju uppenbart, flatorna vet ju inte bättre. Tsk tsk. Det borde du väl veta Anna *ironi-mode ON* 😀

 2. Kommentarsfältherre

  August 10, 2011, 09:11:45

  I GRUND OCH BOTTEN ÄR DET FLATORNAS FEL, FÖR OM NI BARA HADE SLÄPPT TILL LITE SÅ HADE BÖGARNA INTE BEHÖVT TY SIG TILL MÄN!!!1111

  Med vänlig hälsning / Överårig gubbe

  1. Anna Troberg

   August 10, 2011, 09:25:27

   Ah, skönt! ÄNTLIGEN någon som förstår att flatorna minsann inte är utan skuld till allt elände här i världen. :-p

  2. Andreas Kettelhoit

   August 10, 2011, 10:06:59

   Uppdraget får oss heterosexuella män borde ju då bli att få så många flator vi kan på fall. Det borde rent ut vara vårt ansvar att “rädda samhället” från… tja… vem vet :)

   1. Anna Troberg

    August 10, 2011, 10:15:19

    Hej Andreas!
    Well… Jag tror att det uppdraget är ett mycket klassiskt exempel på ett Mission Impossible. 😉

 3. Kalle

  August 10, 2011, 12:49:47

  Även om ni flator och HBT folk dominerar debatten och media totalt, så finns den stora tysta majoriteten som arbetar, föder barn och uppfostrar dem till normala människor. Tack och lov !
  Jag hamnade här av misstag och skall inte höra av mig igen !

  1. Anna Troberg

   August 10, 2011, 13:38:16

   Hej Kalle!
   Jag förstår av din kommentar att du är lite bekymrad över att hbt-folk inte arbetar, föder barn och uppfostrar dem som alla andra. Du kan andas ut. Det finns inget sådant problem. Hbt-folk arbetar hårt som alla andra, de får barn och uppfostrar dem ordentligt som alla andra. Kort sagt, de är precis lika roliga eller tråkiga som alla andra. :-)

 4. Elias.L

  August 15, 2011, 08:27:57

  Underbar satir som när den är bäst, och texten är så enkel att bögarna kan bytas ut mot allt som hatat.

 5. M:E

  October 28, 2011, 09:28:30

  Självdistans. You has it. <3

 6. Scary Devil Monastery

  October 28, 2011, 11:39:30

  Eftersom ingen tar upp den uppenbara politiska plumpheten…

  …när det gäller homosexualitet borde varje rättrådig heterosexuell man ställa sig upp och applådera när dessa hundratusen läderbögar kommer inrullande över bron. Varje man som är en bög är en man mindre att konkurrera med.

  Samtidigt måste man naturligtvis från samma utgångspunkt uttrycka tvivel, fasa och allmän ångest över fenomenet lesbiska kvinnor då detta tunnar ut målgruppen i stället.

  Frågan vore kanske något man kunde kasta inför KD? Alltid kan de skaka fram någon pilsk frikyrklig präst ur garderoben för att på lämpligt sätt presentera den gamla hederliga patriarkaliska grundsynen.

  Medans jag ändå är inne på självändamål föreslår jag att vi införlivar en övergång till mormonism som statsreligion i partiprogrammet då. Om vi kan hitta någon “church elder” som kan slita sig från studierna i hur magneter fungerar tillräckligt länge för att dyka över och missionera litet om manligt månggifte. 😉

  1. Scary Devil Monastery

   October 28, 2011, 11:40:30

   Nu får jag bara hoppas och be att inte min sambo läser det där, för då är jag tammetusan rökt. ;-/Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *