Pages

Categories

Search

 

Tänk om livet vore lite mer som Oblivion

Tänk om livet vore lite mer som Oblivion

by
September 4, 2011
Gaming & Tech
7 Comments

Som ni vet är jag hängiven Oblivion-spelare. Därför väntar jag naturligtvis ivrigt på den 11-11-11. Då släpps äntligen uppföljaren Skyrim. Ni kan läsa lite mer om Skyrim här och se en flådig förhandstitt här.

Och ja, det ÄR Max von Sydow som är berättarrösten. Kan det bli bättre? I think not. :-)

Medan ni väntar på Skyrim kan ni kika på den här lilla roliga filmen om hur det skulle vara om livet var som Oblivion:

Och nej, jag får inte betalt av någon för att säga detta. Det kommer rakt från hjärtat. Undrar om man skulle ta en veckas semester från den 11-11-11 till den 18-11-11. Det är kul att skriva debattartiklar, men alla coola kvinnor måste göra korta avbrott för att dräpa drakar då och då. 😉

Anna Troberg

Anna Troberg är verksamhetschef för Wikimedia Sverige och författare, men bland de karaktärsdanande ungdomssynderna kan hon räkna några år som bokförlagschef och ett förflutet som partiledare för Piratpartiet. Hennes humoristiska roman "Chefer från helvetet" är publicerad i Sverige, Norge och Finland. Hennes motto är: "Life is pain. Get used to it ... or make it better!" Åsikterna på bloggen är hennes egna.

Other posts by

Related Post


7 Responses

 1. Lars Geekyswede Lundquist

  September 4, 2011, 19:42:04

  Att som pirat och Elder scrolls läsa den text fick mig att stor le :)

 2. dolf

  September 4, 2011, 22:39:53

  Du borde skämmas. Draken är utrotningshotad. Mellan 1960 och 1999 fanns (enligt wikipedia) 615 drakar i Sverige. Det finns idag en drake som tillhör Såtenäs, fast den tydligen tillbringar det mesta av sin tid vid Försvarmaktens Tekniska Skola. (fd F14 Halmstad). Nä, Anna, jag blir grymt besviken på dig. Drakar skall flyga fritt, inte dräpas. :-(

 3. ZastDerg

  September 5, 2011, 07:17:55

  Det finns en mängd fel i filmen, exempelvis kan man inte sova i ett hus man brutit sig in i.

  Om du är sugen på fler klipp om Oblivion, här är en väldigt träffsäker recension från Zero Punctuation: http://www.escapistmagazine.com/videos/view/zero-punctuation/75-Oblivion

 4. Lars Geekyswede Lundquist

  September 5, 2011, 15:01:25

  Om du bryter dig in i ett hus som ingen bor i kan du sova i sängen och så var det ju inte direkt om filmen följer spelet eller inte som var själva poängen med videon utan mera Oblivion in Real life :)

 5. blackfist

  September 5, 2011, 21:52:08

  Inte det bästa valet av trailer enligt mig, lite väl mycket avbrott för kommentarer. Hade annars passat väl med denna video

 6. Elias L.

  September 6, 2011, 13:51:59

  Roligt 😀 hahaha.

 7. Tobbe

  September 8, 2011, 21:17:10

  Skall du ta paus i 7 år!? 😉Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *