Pages

Categories

Search

 

Ursäkta röran. Jag bygger om.

Ursäkta röran. Jag bygger om.

by
February 8, 2012
Blandat
No Comment

Jag tänkte bara förvarna om att det kan komma att bli en del stök här på bloggen i ett par dagar. Jag tänker nämligen äntligen göra slag i saken och flytta hem min blogg från servern i USA. Det känns en smula tryggare att låta den husera hemma i Sverige.

Om allt går som planerat ska flytten vara fix och färdigt inom ett par dagar. Efter det ska bloggen designas om en smula och få lite nya funktioner, men en sak i taget.

Så, jag hoppas att ni står ut med röran. Det kommer att bli bättre. :-)

Anna Troberg

Anna Troberg är verksamhetschef för Wikimedia Sverige och författare, men bland de karaktärsdanande ungdomssynderna kan hon räkna några år som bokförlagschef och ett förflutet som partiledare för Piratpartiet. Hennes humoristiska roman "Chefer från helvetet" är publicerad i Sverige, Norge och Finland. Hennes motto är: "Life is pain. Get used to it ... or make it better!" Åsikterna på bloggen är hennes egna.

Other posts by


no Responses

  1. Patrik Söderlund

    February 10, 2012, 19:57:09

    Hej. Det blir kul att se hur det blir. Var lite orolig att du blivit hackad när inget fanns här förut idag. Men det får ju sin förklaring nu. Visst kan det vara klokt i dessa tider att plocka hem din blogg från en amerikansk server, särskilt med tanke på att den amerikanska väldigt penningstarka, makthungriga och kontrollnojiga upphovsrättslobbyn troligtvis är en smula irriterad på din bloggs politiska innehåll.

    P.s: Råkade snubbla över din post från förra året om att delta i årets Säpojogg i samband med Almedalsveckan. Skitkul och smart idé tycker jag. Självfallet så hakar man på: http://blogg.idg.se/boycott/2012/02/10/sapojoggen-2012-kom-igen-nu-pirater/#blogContentLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *