Pages

Categories

Search

 

Veckans svensk minsann!

by
February 14, 2012
Politik, Samtal på och utanför nätet
No Comment

Jag får ofta feedback på olika sätt. Oftast i kommentarer här på bloggen, men även på andra sätt. Ibland får jag ros och ibland får jag ris. Ofta får jag, oavsett om det är ris eller ros, väldigt intressant feedback. Därför har jag skapat en ny kategori här på bloggen som heter “Feedback”. Där kommer jag att ta upp diverse feedback som jag får. Förhoppningsvis kommer det att uppmuntra till ännu mer kommenterande här på bloggen.

I dag fick jag ett mejl från vår partisekreterare, Jan Lindgren. Han hade, om jag förstått saken rätt, scannat in ett snigelbrev som kommit till partiets brevlåda. Det händer inte så ofta, så jag blev naturligtvis nyfiken. Det här var brevet jag fick:

En dag som börjar med ett sådant brev är en riktigt bra dag. Eftersom jag inte har någon kontaktinfo till grabbarna som skrev brevet, så vill jag passa på att tacka dem massor här och nu. Tack! Ert brev gjorde mig väldigt glad. :-)

Jag vill också passa på att sprida berömmet vidare. Det är sant att jag ligger i och informerar så mycket jag bara kan om SOPA och ACTA och alla de där andra otrevliga bokstavskombinationerna, men jag är inte ensam. Om jag syns och hörs lite extra, så beror det på att det finns massor av människor som banar väg genom att göra detsamma. Ni vet vilka ni är. Sug i er berömmet. Ni förtjänar det där berömmet minst lika mycket som jag.

Anna Troberg

Anna Troberg är verksamhetschef för Wikimedia Sverige och författare, men bland de karaktärsdanande ungdomssynderna kan hon räkna några år som bokförlagschef och ett förflutet som partiledare för Piratpartiet. Hennes humoristiska roman "Chefer från helvetet" är publicerad i Sverige, Norge och Finland. Hennes motto är: "Life is pain. Get used to it ... or make it better!" Åsikterna på bloggen är hennes egna.

Other posts by

Related Post


no Responses

 1. Jheral

  February 14, 2012, 10:59:20

  Man får gratulera till ett välförtjänt utnämnande.
  Keep up the good work! 😉

 2. Stefan

  February 14, 2012, 11:37:33

  Gratinerar!

 3. Johanna Drott

  February 14, 2012, 12:08:45

  Grattis!

  …och hälsa alla jag känner! C:

 4. Mikael Larson

  February 14, 2012, 12:30:21

  Gutt Anna! Nu är det bara att hoppas att dessa och andra ungdomar snabbt växer upp till röstberättigad ålder – där har vi framtiden.

 5. Kloker

  February 15, 2012, 01:00:12

  Jag måste erkänna att jag inte har skrivit en enda insändare till prasselmedia. Men en länk här och en där lite hit och dit, ett samtal med vänner då och då… Jag vill gärna tro att jag bidrar och är fullständigt trygg med att demokratins och öppenhetens fiender känner mitt motstånd. Jag är stridslysten och mycket segerviss. Jag har varken megafon eller makt, men jag har något ännu bättre: Jag har rätt!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *