Pages

Categories

Search

 

Se "8" och pay it forward

Se "8" och pay it forward

by
March 5, 2012
Gott & Blandat, HBTQ, Mångfald, Politik
One Comment

Jag gillar verkligen när människor med talang och berömmelse använder detta till att göra bra saker. I dag ramlade jag över den här bloggposten hos Slate.

Brad Pitt, George Clooney, Martin Sheen, Kevin Bacon, Jamie Lee Curtis, George Takei, Jesse Tyler Ferguson, Jane Lynch, Matthew Morrison, Chris Colfer och en massa andra skådespelare har spelat in en två timmar lång pjäs som heter “8”. Den bygger på transkriberingar från rättegången som, åtminstone tillfälligt, satte krokben för Proposition 8.

Kika på “8”. Det är bra investerad tid. Och som alltid med bra saker, se till att andra också hittar dit.

Anna Troberg

Anna Troberg är verksamhetschef för Wikimedia Sverige och författare, men bland de karaktärsdanande ungdomssynderna kan hon räkna några år som bokförlagschef och ett förflutet som partiledare för Piratpartiet. Hennes humoristiska roman "Chefer från helvetet" är publicerad i Sverige, Norge och Finland. Hennes motto är: "Life is pain. Get used to it ... or make it better!" Åsikterna på bloggen är hennes egna.

Other posts by

Related Post


one ResponsesLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *