Pages

Categories

Search

 

Var med och visa upp Piratpartiet från sin allra bästa sida!

Var med och visa upp Piratpartiet från sin allra bästa sida!

by
August 1, 2012
HBTQ, Politik
No Comment

Den här veckan har just du årets bästa chans att vara med och se till att visa upp Piratpartiet från sin allra finaste sida.

Den här veckan går nämligen Stockholm Pride av stapeln och på lördag går den årliga Prideparaden av stapeln i Stockholm. Piratpartiet kommer naturligtvis att vara med. Förra året deltog nästan 50 000 människor i paraden och närmare en halv miljon såg den på plats och ännu fler såg snuttar från den på tv. Det är ett fantastiskt tillfälle för oss att synas och visa i handling att vi menar allvar när vi säger att vi tror på alla människors lika rättigheter.

Ta chansen och häng på du med! Vi samlas på lördag klockan 12:30 i Humlegården. Kom i tid, eftersom paraden inte väntar på någon! Alla pirater som deltar i paraden får en gratis t-shirt på plats. Anmäl gärna att du tänker gå med på Facebook-eventet eller Google+-eventet, så att vi vet ungefär hur många som kommer.

Jag kommer så klart att vara med. Vår EU-parlamentariker Christian Engström kommer att vara med. En massa andra pirater kommer också att vara med.

Jag hoppas dessutom att vi får sällskap av just dig oavsett om du är flatpirat, bögpirat, bipirat, heteropirat, polypirat, queerpirat, transpirat eller någon annan sorts pirat. Det gemensamma för alla pirater är att vi tror på ALLAS lika rättigheter och den övertygelsen är faktiskt det enda man behöver (förutom ett par schysta skor) för att gå i Prideparaden.

Och glöm inte att hälsa på i Piratpartiets tält i Pridepark i Tantolunden! Där kommer vi att berätta vad alla våra skills kan göra för just dig.

Om inte tidigare, så ses vi på lördag!

Anna Troberg

Anna Troberg är verksamhetschef för Wikimedia Sverige och författare, men bland de karaktärsdanande ungdomssynderna kan hon räkna några år som bokförlagschef och ett förflutet som partiledare för Piratpartiet. Hennes humoristiska roman "Chefer från helvetet" är publicerad i Sverige, Norge och Finland. Hennes motto är: "Life is pain. Get used to it ... or make it better!" Åsikterna på bloggen är hennes egna.

Other posts by

Related Post


no Responses

 1. Mackan Andersson

  August 1, 2012, 12:22:50

  Vad är det du SÄGER?!

  Klart man behöver mer! Se till att klä er varmt så ni inte får blåskatarr, barn. Lyssna på Farbror Mackan här.

  Blåskatarr, I tell you. Guds straff för för korta kjolar, kiltar och underkläder som inte andas.

  😉

  Have fun, all! Hade gärna varit med.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *