Pages

Categories

Search

 

I dag pridar jag i Falun och firar bibliotek i Borlänge

by
September 22, 2012
Bibliotek, Kulturpolitk, Politik
One Comment

I dag är det en rolig och busy dag minsann. Jag sitter just nu på tåget upp till mina gamla hemtrakter. Jag ska nämligen hålla låda både på Falun Pride och på Borlänge biblioteks 40-årsbaluns. Jag ser verkligen fram emot båda.

Här kommer lite mer precis information för de som vill och har möjlighet att komma och lyssna på mig när jag håller låda:

Falu Pride
Stora scenen (“Jätten”, no less)
Klockan 13:15

Jag kommer att prata lite om hur det var att växa upp som gay i Borlänge och om hur det är att vara gay och partiledare. Jag kommer också att prata om hur vi alla kan göra livet lite lättare för unga hbtq-personer.

Borlänge biblioteks 40-årsbaluns
Biblioteket (så klart)
Klockan 16:00

Jag kommer att prata lite om vad bibliotek och, då alldeles särskilt Borlänge bibliotek, har betytt för mig. Dessutom kommer jag att prata om vad vi måste göra för att framtidens generationer också ska få möjlighet att gå till bibliotek. Och så kommer jag så klart att prata om Jeanette Winterson. Henne kan ni för övrigt läsa mer om i SvD i dag. (Tack, Henrik, för tipset!)

Men, kanske ni nu undrar. Ska du inte prata om politik? Klart jag ska. Allt det där är politik. 😉

Vi kommer att försöka filma så mycket som möjligt av dagen, så jag hoppas att det ska kunna bli en liten dogma roadmovie av det hele.

Anna Troberg

Anna Troberg är verksamhetschef för Wikimedia Sverige och författare, men bland de karaktärsdanande ungdomssynderna kan hon räkna några år som bokförlagschef och ett förflutet som partiledare för Piratpartiet. Hennes humoristiska roman "Chefer från helvetet" är publicerad i Sverige, Norge och Finland. Hennes motto är: "Life is pain. Get used to it ... or make it better!" Åsikterna på bloggen är hennes egna.

Other posts by


one Responses

  1. Urban Sundström

    September 22, 2012, 10:55:13Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *