Pages

Categories

Search

 

Rymdstationen från insidan

Rymdstationen från insidan

by
January 11, 2013
Gott & Blandat
One Comment

Jag fick den här länken av Emma Marie Andersson. Den åt upp min lunch. Ja, inte bokstavligen alltså. Maten åt jag själv, men tiden. Det var det helt klart värt.

Det är extremt fascinerande att se en rymdstation inifrån. Dessutom gillar jag Sunita Williams som sjutton. Laid back och easy going. Precis så officiella videor ska vara. Inget hoyty toyty tjafs. :-)

Anna Troberg

Anna Troberg är verksamhetschef för Wikimedia Sverige och författare, men bland de karaktärsdanande ungdomssynderna kan hon räkna några år som bokförlagschef och ett förflutet som partiledare för Piratpartiet. Hennes humoristiska roman "Chefer från helvetet" är publicerad i Sverige, Norge och Finland. Hennes motto är: "Life is pain. Get used to it ... or make it better!" Åsikterna på bloggen är hennes egna.

Other posts by


one Responses

  1. Kristofer Pettersson

    February 10, 2013, 13:41:53

    Det här är så häftigt! När jag var liten lekte jag alltid att jag färdades mellan stjärnorna. Jag satt som klistrad vid Star Trek, Il était une fois l’éspace och Star Wars. Jag samlade på bilder föreställande Ariane i en dedicerad rymd-låda i skrivbordet (alltså det här var innan Internet fanns).

    Jag är tacksam för att det finns åtminstone en super-entreprenör som ser värdet i att mänskligheten lyckas lämna jorden. Du borde skriva något om Elon Musk tycker jag. Jag är sätt säker på att han kommer att uppskatta det.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *